Pitsaohje kovaan nälkään!

[caption id="attachment_3704" align="aligncenter" width="625"] Monan upea(!!) asunto ja superherkullinen valmis pitsa[/caption]

Olimme eilen ostamassa pitsatarvikkeita Herkussa  ja jälleen kerran tajusin, kuinka hyvästä asiakaspalvelusta tulee iloiseksi. Pyysimme apua pitsapohjien etsimiseen ja ensin meidät vietiin pitsipohjille (kumpikaan ei tiennyt että sellaisia on edes olemasa) mutta oikeiden pohjien löydyttyä myyjä totesi, että "tehän tarvitsette sitten myös tomaattipyreen" ja lähti heti iloisena näyttämään mistä ne löytyvät. Sen jälkeen tuli vielä vinkit oliivien sun muiden pitsatäytteiden hyllyjen koordinaatteihin sekä hyvän illan toivotukset. Tuollaisista pienistä jutuista tulee vain ihan törkeän hyvä mieli!

 

Nyt kuitenkin siihen pitsaan takaisin. Teimme siis valmispohjiin tällä kertaa koska kummallakin oli niin kova nälkä. Päälle tuli: tomaattipyreetä, jauhelihaa, suippopaprikaa, punasipulia, prosciutto-kinkkua, babypinaattia ja mozzarellajuustoa. Uuni oli lämmitetty 250 asteeseen ja pitsat olivat siellä hiukan alle 10 minuuttia. 

 

Uunin jälkeen laitoimme päälle vielä kasan rucolaa ja hiukan balsamicoa.

 

Tuollaisesta määrästä riittää hyvin kahdelle ihmiselle, ehkä jopa kolmelle. 

 

Tällaisia extempore leffa- & pitsailtoja on kiva tehdä arkena. Tuntuu ihan viikonlopulta!

Kommentit

rmaria (Ei varmistettu)

Oi vitsi, miten hyvältä toi pizza näyttää! Tänään tulee kuitenkin testiin sun aiemmin mainitsema avokadopasta, en malta odottaa että pääsen tekemään sitä :) Löysin sun blogin aiemmin tänä syksynä enkä ole vielä kommentoinut mihinkään, mutta oot kyllä tosi inspiroiva ihminen! Oon selaillut hulluna sun aiempia postauksia ja varsinkin jos aamusin on väsynyt ja huono fiilis niin jotenkin tuntuu paremmalta kun on lukenut jonkun sun postauksen! Keep up with the good work :)

Elisa (Ei varmistettu)

Ihana kuulla!! Toivottavasti tuli superhyvää' pastaa ;) Ihanaa syksyn jatkoa!

Sofia (Ei varmistettu)

Olipas hauska kun ennen kuin olin lukenut yhtäkään sanaa tekstistäsi niin tunnistin tämän monan asunnon! Luen myös hänen pikkusiskonsa blogia ja oli hassu yhteensattuma kun tunnistin siitä sinun blogistasi!:)

Elisa (Ei varmistettu)

Eikä! :D Aika hullua!

Tuuli (Ei varmistettu)

Aivan ihana illanvietto jälleen Sinulla! :) Parhautta on viettää juuri vastaavanlaisia iltamia kavereiden kanssa ja varsinkin ex tempore - meiningillä keskellä viikkoa! Varmasti jaksaa kohti viikonloppuakin muuten näin pimeässä syksyssä :)

Elisa (Ei varmistettu)

No sanopa muuta!:) JOtenkin tähän aikaan vuodesta tulee niin helposti vaan hautauduttua kotiin :D

Milla (Ei varmistettu)

Onko tällä monalla blogia?? Niiiin haluisin nähdä hänen kämppänsä kunnolla!! :D

Elisa (Ei varmistettu)

Ei valitettavasti :( mutta tässä on tuo hänen pikkusiskonsa blogi mistä joku mainitsi tossa ylhäällä: http://wwwdreamingisbelieving.blogspot.fi/?m=1 siellä saattaa olla jotain kuvia :)

Kiira / Will you marry me on winter-hääblogi (Ei varmistettu)

Kiitos pitsaohjeesta! Tätä täytyy testata, kivannäköisiä minipizzoja. :) Ihanan näköinen tuo asunto, meillä on myös kaksi valkoista Malm-lipastoa, ja ollaan mietitty tekevämme niistä tv-tason, näköjään sointuu tuohon tehtävään erittäin hyvin! :)

Kommentoi