Poikaystävän suusta x 33

Julia haastoi jonkin aikaa sitten bloggaajien poikaystäviä vastaamaan näihin 33 kysymykseen. Sain hetken suostutella Tomia tähän, mutta vihdoin pitkän kiristämisputken jälkeen hän heitti hanskat tiskiin ja totesi että tästä pääsee helpommalla vain vastaamalla näihin kysymyksiin.

• Mitä oikeasti ajattelit minusta ensitreffeillämme? Ei meillä ollut oikein virallisia ensitreffejä. Mutta ensimmäisen kerran kun tapasimme, oli selittämätön tunne/intuitio siitä, että toivoisin meidän tapaavan uudestaan vaikka siitä ei ollut mitään takeita. (edit. törmäsimme viikon sisään tästä sattumalta)

• Nauranko vitseille, mitä en oikeasti tajua?  Toisinaan, tai ainakin tuntuu siltä.

• Pidänkö halailusta? Et. Tai no kai sä pidät, paitsi jos olet vihainen.

• Haluanko pienet vai isot häät? Jaa-a, varmaankin pienet. 

• Olenko koskaan rikkonut lakia? :D

• Millainen on voileipäni? Hapanjuurileipä oikealla voilla. 

• Millaista musiikkia kuuntelen mieluiten?  Riippuu paljon mielentilasta ja aktiviteetista. Kokatessa Amelién soundtrackia, uloslähtiessä juhlista riippuen joko ysäriräppiä, raskasta rockia tai jotain elektronista musiikkia. Kesäisin kuuntelet Gaselleja. Näiden lisäksi kuuntelet biisejä, joista olen yrittänyt saada sinut innostumaan. 

• Mitä pelkään? Pelästyttämistä, kovia ääniä ja kaikkia pieniä ällöttäviä eläimiä.

• Kestänkö stressiä? Kestät, mutta sitten kun stressilimitti tulee täyteen ilmoitat siitä, jonka jälkeen ei onnistu enää mikään. 

• Oudoin tapani? Krapulassa kävelet kyyryssä kuin vanha mummo, kutsun sitä tuulen alla kävelemiseksi. Nukut välillä jalat koukussa ylhäällä. 

• Mihin työhön et missään nimessä laittaisi minua? Puhelinmyyntiin. Koska et tykkää puhua puhelimessa, varsinkaan tuntemattomien kanssa.

• Jos saisin viettää päivän jonkun kuuluisan, elävä, kuolleen tai ihan kenen kanssa tahansa. Kuka se olisi? Tää on tosi vaikea, koska niitä on tosi paljon. Esimerkiksi Kate Mossin, Kurt Cobainin, Marilyn Mansonin, Iris Apfelin, Patti Smithin tai Esa Saarisen.

• Voittaisin lotossa, mitä tekisin rahoilla? Hoitaisit omat ja perheen raha-asiat kuntoon, eli maksaisit asuntolainat pois ja tekisit sijoituksia. Ostaisit ison tyhjän tehdastilan ja tarvikkeita erilaiseen luomistyöhön. Matkustelisit läheisten ja perheen kanssa. 

• Mikä väri vastaisi persoonaani ja miksi? Musta. Se kuvaa sinua parhaiten, vaikka oletkin iloinen persoona. Musta edustaa tyyliäsi ja tietynlaista melankolisuutta joka näkyy monessa asiassa mitä teet, luot ja visioit. Se kuvaa mielessäni myös vahvuutta, syvyyttä, itsenäisyyttä ja kaihoisuutta joka sinussa on. Ja tämä näkyy myös asioissa joista sinä inspiroidut. Tällaisissa asioissa me myös kohdataan. 

• Mikä minua ärsyttää eniten muissa ihmisissä? Maiskuttelu ja liian kovat syömisäänet.

• Mikä on suosikki roskaruokani? Kyllä se varmaan pizza on. Se ihan kamala valmispizza jossa on mozzarellaa. 

• Rumin vaatteeni mistä minä pidän, mutta sinä et? Et sä pidä mitään rumia vaatteita. Paitsi ne yhdet pikkarit jonka pepussa lukee Ski bunny 86. 

• Mikä oli viimeisin tekstiviesti minkä lähetin sinulle? "Kahvia ois kiva saada" jonka lähetit tänä aamuna sängystä kun olin itse keittiössä.

• Kun olen kipeä, haluanko että minua hoidetaan vai olenko mieluummin yksin kunnes paranen?  Haluat, mutta et suostu sitä myöntämään, koska et halua vaivata muita ihmisiä.

• Kun riitelemme miten käyttäydyn? Nykyään osaat riidellä paremmin, etkä menetä malttiasi niin nopeasti, ennen olit tosi äkkipikainen. Osaat nykyään paremmin asettua minun asemaani ja katsoa tilannetta empaattisemmin. Ennen kiihdyit nollasta sataan ja näköala asioihin katosi. Aina olet kuitenkin leppynyt myös yhtä nopeasti. Itse olen pitkävihaisempi. :D

• Menemme ravintolaan, mitä tilaan? Jonkun bowlin :D

• Minkä asian äärellä voisin viettää tuntikausia? Taide, sisältäen musiikin, maalauksen, elokuvat ja kirjat.

• Mikä saa minut todella vihastumaan? Muiden ihmisten hidastelu.

• Entäs piristymään? Erilaiset asiat. Riippuu päivästä ja mielentilasta sekä siitä mikä mielen on vienyt maahan. Leivät toimii moneen tilanteeseen. Majan rakentaminen ja nukkuminen olohuoneessa on suuri innostuksen aihe. Sitä myös toivotaan säännöllisin väliajoin. 

 • Millainen olen tyttöystävänä? Lämmin, innostava, inspiroiva, luotettava et kovin huolehtivainen tai täsmällinen. Parasta on iloisuus ja hullunkurisuus joka tarttuu. 

• Kumpi sanoin ensin “rakastan sinua” ja missä se tapahtui? Sinä. En muista missä se tapahtui. Muistan missä itse sanoin sen ensimmäisen kerran. 

• Mitä teen heti ekana aamulla? Makaat sängyssä niin kauan että keitän kahvit. 

• Millaisia vaatteita käytän kotona? Rentoja. Välillä omia, välillä mun.

• Mitä kotiaskaretta en osaa hoitaa? Ei ole mitään mitä et osaisi hoitaa, ainakaan omasta mielestäsi. Olet mieleltäsi sellainen että hommat hoituu - tavalla tai toisella. 

• Kumpi määrää kaapin paikan? Meillä ei ole oikein selkeää jakoa tässä. Ollaan opittu, mitkä on toiselle niitä asioita missä pitää itse tulla vastaan. Ja ollaan saatu arki toimimaan meidän omilla säännöillä. Ehkä olet välillä sinnikkäämpi ajamaan omia ambitioitasi läpi.

• Mikä on paras luonteenpiirteeni? Iloisuus ja huolettomuus.

• Entä paras piirre ulkoisesti? Silmät. 

• Ihanin yhteinen muisto? Niitä on tosi paljon. Ollaan oltu onnekkaita kun ollaan päästy matkustamaan yhdessä niin paljon. Mutta paljon hyviä muistoja on tietty myös Suomesta. Jos yksi pitäisi valita, olisi se varmaan meidän Nycissä yhdessä viettämä aika. 

Kommentit

emmms (Ei varmistettu)

Näitä on tosi kiva lukea! Ihminen antaa itsestään aina väkisinkin tietyinlaisen kuvan (etenkin somessa) ja se kuva yleensä edustaa vaan tiettyjä piirteitä ihmisestä. Lukemalla läheisten (puolison) kommentteja, oppii aina ihmisestä jotain uutta ja herättää taas mielenkiinnon eri tavalla. Esimerkiksi tämän perusteella toivoisin postausta, miten voi olla saman aikaan huoleton ja kaihoisa/melankolinen. Itselle nämä näyttäytyvät jokseenkin vastakohtina, joten olisi mielenkiintoista lukea ajatuksiasi aiheesta.

Elisa Lepistö

Munkin mielestä näitä on ihan supermielenkiintoista lukea! Ja hassua, mä en ajattele että noi olisi mitenkään vastakohdat toisilleen. Mun mielestä huolettoman vastakohta on sellainen pahimpaan varautuja ja murehtija. Ja tohon kaihoisuuteen ja melankolisuuteen sitten liittyy ihan muut jutut. Ja noissa kummassakin on mun mielestä sellainen tietynlainen vire, missä on vähän toivekkuutta. Onpa vaikea selittää. Mutta ehkäpä tästä saisi ihan postauksen aikaiseksi! Tää biisi on tunnelmaltaan esimerkiksi mun mielestä kaihoisa ja huoleton samaan aikaan: 

 

Sannakk (Ei varmistettu)

Kyyrydarra! Tunnistin itseni myös siitä! Ja se mozzarella valmispizza mustassa paketissa ON vaan paras :)

Elisa Lepistö

Hahahhaha Love it!!! Oon luullut että oon yksin tän vaivani kanssa :DD

Vierailija (Ei varmistettu)

Täällä myös yksi kyyrydarrailija jolle avomies naureskelee :D

JohannaMD (Ei varmistettu)

Siis miten ihanasti sun poikaystävä kuvailee sua ja teidän suhdetta! Ei mitään pinnallista liibalaabaa, ei mitään ällösöpöilyä, vaan ihanan syvällistä ja lämmintä <3

Elisa Lepistö

Voi miten ihanasti sanottu! <3 

Sannamanna2 (Ei varmistettu)

Tää oli jotenkin aivan ihana. Teidän suhde vaikuttaa upealta ja lämpimältä. Ja tää oli kuitenkin niin rehellinen. Ja tunnistin myös kyyrydarran. Toivon etten ole ylihuomenna sellaisessa

Elisa Lepistö

Ihan mahtavaa että kyyrydarrailijoita on muitakin! Vaikka toisaalta sitä ei toivoisi kellekään. Mulla on myös pipodarroja jolloin hedari helpottuu pipo päässä :D toivon darratonta viikonloppua sulle! <3 ja kiitos, mustakin oli ihana lukea näitä!

#couplegoals (Ei varmistettu)

Siis en kestä miten ihanasti toinen puhuu ja kuvailee sua. Tää on kyllä #couplegoals &lt;3

Elisa Lepistö

Awwww <3 oli kyllä ihana lukea näitä!!

Tapsunen (Ei varmistettu)

Minä nukun mahallaan että jalat on ylhäällä. Mies kerto vuosi sitten ja en uskonut nauroin en varmana kunnes joskus heräsin, että oli ilmassa pakko uskoa :) kiva lukea puolisosi mietteitä.

Elisa Lepistö

Hahaa, mullekin kävi noin! Tuntuu ihan kummalliselta että voi nukkua niin :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Täytyy kyllä kompata muita, että tosi mielenkiintosta lukea susta poikaystävän näkökulmasta ja että aivan ihana vaikutelma tulee sun poikaystävästä ja teidän suhteesta. Ja siis tietty susta! Mä oon monissa asioissa itse ihan sun vastakohta, sellainen oikein huolehtivainen ja pahimpaan varautuva, mutta sen takia sun blogia on erityisen mielenkiintoista lukea.

Elisa Lepistö

Voi kiitos! Ihana kuulla <3 

Kommentoi