Polttariviikonloppu!

Poikkeuksellisesti tänään jää Mental Health Monday väliin, sillä palasimme vasta eilen  perjantaina alkaneista polttareista ja tällä hetkellä ajatukset ovat vielä vahvasti viikonlopussa. Juhlimme siis ystäväni Ninnin polttareita, jonka häitä juhlitaan heinäkuussa. Viikonloppu oli kaikin puolin todella onnistunut ja säätkin oli enemmän kuin suosiolliset. 

Kämpästä on tullut instagramin puolella valtavasti kyselyitä ja valitettavasti kyseessä ei ole vuokrattava talo, vaan ystäväni vanhempien koti Turussa jota saimme lainata koko viikonlopun. Puitteet olivat niin kunnossa, että vaikka meillä ei olisi ollut minkäänlaista ohjelmaa, olisi kaikki varmasti nauttineet.

Starttasimme polttarit niin, että menimme perjantaina muiden kaasojen kanssa Ninnin luo omilla avaimilla odottamaan että hän saapuu kotiin. Yllätys oli aikamoinen ja morsian oli ollut ihan varma että polttareita juhlitaan kahden viikon kuluttua. Hän ei meinannut millään uskoa, että nyt olisi puoli tuntia aikaa pakata tavarat ja lähteä. 

Pihalla odotttikin sitten loppujengi ja pikkubussi, ja veimme Ninnin ulos silmät sidottuna. Bussissa meillä oli pieni peli kaikille osallistujille, jossa luin erilaisia väittämiä morsiamesta ja kaikilla oli KYLLÄ ja EI laput, joilla heidän piti arvata onko väite totta vai ei. Morsian sai aina itse kertoa, onko väite totta ja mahdollisen tarinan sen takaa. 

Saavuimme kahdeksan aikoihin kämpille ja osa porukasta alkoi puuhaamaan ruokaa. Ensimmäiselle illalle meillä oli poke bowlit, joista tuli niiiiin törkeän hyviä että ajattelin tehdä tänään heti uudestaan. Sain reseptin pääkokiltamme, joten jaan sen myös täällä mikäli onnistun yhtä hyvin! Söimme ulkona kun ilma ei osottanut mitään viilenemisen merkkejä. 

Olin tehnyt myös pienen videon, mihin porukka oli saanut lähettää etukäteen kuvia ja videoita. Katsoimme sen olkkarin telkkarista samalla kun aurinko alkoi laskea. Lopuksi oli vielä morsiussauna ja yöuinnit. 

 

Seuraava aamu alkoi simppelillä aamupalalla, jossa oli mimosat, leipää, jogurttia, mysliä ja marjoja. Syömistä ennen oli pieni kysely morsiamelle, johon myös sulho oli päässyt etukäteen vastaamaan videolla. Yllättävän hyvin tuntee kyllä tuo pari toisensa, sillä lähes identtisiä olivat kummatkin vastaukset. 

Aamiaisen jälkeen lähdimme metsään pelaamaan värikuulasotaa. Se oli ihan sairaan kivaa! Tämä oli ensimmäinen kertani, ja jännitti niin pirusti ennen kun oli saanut yhtään osumaa. Adrenaliini kuitenkin peitti kivun, ja tuollaiseen on kyllä ehdottomasti päästävä uudelleen. Ei ehkä näin kuumalla kelillä tosin. 

Sotaleikkien jälkeen tulimme takaisin kämpille, jossa oli grillailua, ulkona chillailua, uintia, huomenlahjakuvaukset, Aperol drinksubaari ja kukkaseppeleiden askartelua. Kun kaikille oli saatu seppeleet päähän, suuntasimme Turun keskustaan jokilaiva Donnan love deckille. Joimme siellä muutamat sangriat ja siirryimme Rosteriin jossa meillä oli illallinen.  Lopuksi morsian pääsi vielä baarin taakse vähän näyttämään baarimikon taitojaan. Viimeinen ilta venähti monien osalta seitsemään, joten paluubussissa oli väsynyt mutta onnellinen kööri. 

 

Kommentit

Aleksandra1 (Ei varmistettu)

Hauskan näköinen viikonloppu näyttää olleen. :) Tuli kivalle tuulelle kuvia katsellessa!
Mistähän mahtaa olla nuo ystäväsi mustat remmisandaalit jotka vilahtaa tokavikassa kuvassa? Sellaiset olisi etsinnässä. :) Kiitos etukäteen vastauksesta!

Elisa Lepistö

Ne on kuulemma italiasta jostain pikku putiikista! Toivottavasti löytyy jostain vastaavat! :)

Lindda (Ei varmistettu)

Moikka! Pakko oli tulla kommentoimaan vain sen takia, että tekstin kuvista huomasin tämän villan olevan tuttu erilaisista sisustuslehdistä ja -sivuista.
Todella upea talo, vaikkei ehkä sellaisenaan ole minun makuuni.. Maailma on kyllä niin pieni, kun törmää tuttuihin asioihin vaivihkaa :) Ja kiva, kun jaoit polttarifiiliksiä tänne :)

Elisa Lepistö

Talo on kyllä ihan mieletön! <3 kiva kun tykkäsit!

JN (Ei varmistettu)

Ihana fiilis kuvissa! Saako udella mistä tuo sun ihana mekko on?

Elisa Lepistö

Mekko on Ellokselta! :)

Satuliini (Ei varmistettu)

Hei, ihana idea toi kukkaseppeleiden tekeminen! Osaatko sanoa minkälainen budjetti teillä oli siihen? Paljonko ostitte kukkia ja muita tarvikkeita ja montako teitä oli? Entä onko jotain vinkkejä mitä kukkia kannattaa hankkia että pysyvät hyvännäköisenä? :D

Elisa Lepistö

En muista paljon kukat maksoivat, mutta varmasti kukkakaupassa osaavat arvioida paljon tarvitaan. Meillä oli myös vihreää rautalankaa ja valmiiksi tehdyt kehikot päänympärille, joihin kukkia oli helppo taiteilla. Ja itse tykkään ainakin noista eukalyptyksen oksista, ja siihen aina muutama kukka koristeeksi :)

Kommentoi