Positiivisella energialla positiivisia tuloksia

Hyvää huomenta!

Tänään kello pärähti soimaan inhimillisesti 4:40.  Sen sijaan että olisin harmitellut lyhyitä yöunia, päätin miettiä positiivisia puolia: saan uskomattoman paljon aikaan tänään, tästä tulee LOISTAVA päivä.

 Ihmiset jotka ovat joskus olleet palveluammateissa tietävät, että niinä päivinä ja jolloin itsellä on hyvä mieli, tuntuu että kaikki asiakkaatkin ovat ihania. Tämä toimii myös toiseen suuntaan, jos itsellä on huono päivä, sitä vetää puoleensa kaikenlaista valittajaa. Tämä ei suinkaan ole sattumaa :)

Aloittakaa tekin aamunne positiivisesti, saatatte jopa tartuttaa iloisuutenne johonki murjottajaan ;)

Tänään tulossa juttua terveellisistä leffaherkuista! Loppuun vielä Gandhin viisauksia.

Kuvat täältä !

Kommentit

Jenni.S (Ei varmistettu)

Mulla herätti kello 05.15 salille, mutta se ei ollutkaan aikaisin :) Hauskaa päivää!

Elisa (Ei varmistettu)

Voi miten ihanan kommentin olet saanut! Tuollaisista tulee todella hyvälle mielelle aina. Ehkäpä sinäkin piristit hänen päiväänsä!

Elisa Lepistö (Ei varmistettu)

05.15 ja salille vaatii jo todella paljon tahdonvoimaa! Voit olla ylpeä siitä! Hieno päivän aloitus :)Hauskaa päivää myös sinulle!

Elisa (Ei varmistettu)

Haha, no ihmiset ovat erilaisia. Usein kyllä huomaan, että vaika kaupan kassa on todella huonolla tuulella ja tiuskii asiakkaille, sitten yritän olla hänelle oikein erityisen mukava, ja kas kummaa hän palvelee minua erittäin ystävällisesti sen jälkeen ja saattaa hymynkin väläyttää. Jokin taika siinä on! ;)

Sirpale (Ei varmistettu)

Aamulla on ihana herätä aikaisin ja saada tehtyä kaikkea:) Eilen joku mies tuli sanomaan, kuinka hän näkee mun sisäisen auringon. Hymyilin siis mielissäni, kun sain kaikki tenttikirjat ja treenit oli alkamassa:D

Tahra (Ei varmistettu)

Minä heräsin aamulla neljältä, ennen herätyskelloa. Ja tuo muuten pätee muuallakin kuin palveluammateissa: kun itsellä on hyvä päivä kaikki ihmiset tuntuvat ihanilta. Mutta tuosta hyvän tuulen tarttumisesta en menisi takuuseen, koska jos minulla on huono päivä, minulla on silloin huono päivä ja huonommaksi se muuttuu jos joku tulee hihkumaan "huomenta, on hyvä päivä tänään".

msbottom (Ei varmistettu)

Hei! Just aamulla mietin että kirjotanko leffaeväistä :D Jätän siis välistä. ;) hhaha. Great Minds Think Alike. :D

Elisa (Ei varmistettu)

Voi ihana Pinja, kiitos! Parane pian! <3 Teetä nassuun ja villasukat jalkaan :)

msbottom (Ei varmistettu)

Ja siis ihana postaus taas - JES !

Elisa (Ei varmistettu)

Haha, kappas! :D Kiitos!

pinja (Ei varmistettu)

Mulla on 39astetta kuumetta, mutta hymyilen kun oot ihana.

Kommentoi