PROTEIINIPAPRIKAVENEET
Tein eilen täytettyjä suippopaprikoita. Yritän karsia taas turhia hiilihydraatteja, kun ne tuntuvat itselläni olemaan juuri se, mikä saa raskaan olon aikaan. Näiden ohje on tajuttoman helppo, tarvitset vain:
- 3 suht samankokoista suippopaprikaa (voi käyttää myös tavallisia paprikoita)
- Purkillisen maustettua tuorejuustoa, itselläni oli ruohosipulin maku
- 2 sipulia ja valkosipulia
- 400 g naudan vähärasvaista paistijauhelihaa
- Juustoa kuorrutteeksi
- (tajusin myöhemmin, että sienet olisivat sopineet näihin myös todella hyvin)
- Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
- Leikkaa paprikat auki ja poista siemenet. Pese ne. Jos paprikat eivät pysy pystyssä, voi pohjasta leikata pienen palasen pois, jotta ”alustasta” tulee tasainen.
- Paista jauhelihat ja mausta mielesi mukaan. Pilko sipulit ja lisää ne kun jauheliha on kypsää, samalla voit lisätä pari valkosipulin kynttä.
- Sekoita mukaan koko purkillinen Creme Bonjouria.
- Täytä paprikat mössöllä ja laita ne uunivuokaan tai pellille.
- Raasta tai höylää päälle hiukan juustoa, ja laita paprikat uuniin.
- Kun juusto on kullankeltaista ja rapsakkaa, paprikat ovat valmiita. Minulla taisi mennä n. 10-15 minuuttia.
Päälle voi halutessaan laittaa vielä oreganoa, tai muita yrttejä. Tarjoile vihreän salaatin kanssa.
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.