Proteiinipommi: täytetyt paprikat

DSC_0111.jpg

Ah, miten hyvältä tuntuu olla taas treenaamisen parissa. Juuri tulin racket-ballia pelaamasta ja vitsi miten hauskaa sen onkaan. Päätimme, että tästä tulee nyt jokaviikkoinen perinne. Nyt istun posket punasta helottaen toimistolla ja mietin, miksen urheile tällä tavalla joka ikinen päivä. 

Urheilun myötä tulee kiinnitettyä erityistä huomiota ruokavalioon. Tässä olisikin nyt kunnon treenaajan uunipaprikat! Proteiinia on nimittäin vaikka muille jakaa. 

  • 3 paprikaa
  • 1 dl kvinoaa
  • 1/2 pakettia Meksikon pippuri mifua tai esimerkiksi tofua/jauhelihaa/kanaa
  • 6 munaa
  • 1 dl juustoraastetta
  • 1 sipuli
  • kämmenellinen fetaa

Keitä kvinoa ohjeiden mukaan suolatussa vedessä. Halkaise paprikat kahtia ja laita ne pellille. Leikkaa sipuli pienenksi ja kuullota sitä hetki pannulla. Lisää mukaan mifu, fetajuusto ja valmiit kvinoat ja sekoita tasaiseksi massaksi. Täytä paprikat seoksella, mutta älä ahda niitä ihan täyteen. Riko jokaisen päälle muna (tämän voi tehdä myös ilman munaa) ja ripottele päälle juustoraastetta. Laita uuniin 200 asteeseen 20-30 minuutiksi. Ota pois kun juusto on kullanruskeaa. Tarjoile salaatin kanssa. 

DSC_0106.jpg

DSC_0099.jpg

hyvinvointi liikunta ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.