Puerto Lopez

Muistankohan sanoa sitä tarpeeksi usein: te lukijat olette vaan niin mahtavia! Sen lisäksi, että olen pari päivää popittanut teidän lempparibiisejä, joku teistä vinkkasi Montanitan lähellä olevasta kylästä Puerto Lopez, ja kehui Mandala nimistä hotellia. Sain tarpeekseni Montanitan huonosta energiasta ja päätimme lähteä vinkin perässä tänne. Hosteria Mandala oli valitettavasti täynnä, mutta saimme hyvän hostellin ihan rannasta.

Ensimmäisenä päivänä lähdimme kävelemään pitkin vedenrajaa ja onnistuimme talsimaan yli kaksi tuntia ilman että näimme yhtään ristin sielua. Super suloinen koira sen sijaan käveli koko ajan mukanamme ja tuli myös iloisesti pulikoimaan aina kun mekin menimme. Fiilis oli niin hyvä, että purskahdin spontaanisti kymmenen sekunnin onnelliseen itkuun siinä kävellessä. Tämä on todellakin se, mitä kaipasin Montanitan jälkeen. 

Joka puolella on hiljaista ja rauhallista. On aikaa ja tilaa omille ajatuksille ja päivistä tuntuu saavan enemmän irti. Ihanaa pääsiäisviikonloppua kaikille! Täällä aiotaan ainakin rentoutua oikein olan takaa. 

We are now in Puerto Lopez, which is a little village about an hour long drive from Montanita. The energies are totally different in here. It's so calm and quiet that we managed to walk two hours on the beach without bumbing in to anyone. I love it here! 

 

Kommentit

Mannamari (Ei varmistettu)

Hei ihana kun tykkäät! Puerto Lopez on yksi mun lempipaikkoja maailmassa.

En tiedä, oletteko suunnitelleet Galapagoksen visiittiä mutta jos ette mene sinne niin Puerto Lopezin edustalla on saari Isla de la Plata, jota kutsutaan köyhän miehen Galapagokseksi. Sekin on suosituksen arvoinen paikka!

Nauttikaa!

-Anne

Elisa Lepistö

Joo ajateltiin mennä sinne nyt viikonloppuna jos hommat antaa periksi :) maanantaina lähdetään nimittäin jo peruun! Tää paikka on kyllä aivan ihana <3

nakedtruth
naked truth

oh, sun blogi on niin ihanan inspiroiva. Tulee tosi hyvä fiilis näitä tekstejä lukiessa ja ihania kuvia katsellessa :)

Elisa Lepistö

Voi ihana kuulla! Sun blogi on myös ihan mieletön. Niin aito ja kauniisti kirjoitettu <3

Kommentoi