Puhelimen rullasta

Aijai, aurinko paistaa toimiston korkeista ikkunoista sisään. Takana on hyvin nukuttu yö uudessa kodissa. Muuttostressi alkaa olla takanapäin, eikä remppajututkaan enää mietitytä. Ollaan käyty tänään poikaystävän kanssa Ipissä puuroaamiaisella, harmiteltu sitä että aurinkolasit jäi kotiin(!), tultu ratikalla pari pysäkkiä toimistolle, käyty alakertaan avautuneessa ravintolassa lounaalla ja paiskittu tahoillamme töitä. Varattiin lounastauolla myös iltapäivätreenit viideksi, joten kohta pääsee taas pitkästä aikaa TFW:lle. Onkin ollut jo ikävä.

Tässä vähän viime päivien kuvia puhelimen rullasta!

Joku oli askarrellut tämän toimiston valotauluun <3 

Kevät ja värikkäät vaatteet!!

Muuttokaaos ja ilta-aurinko. 

Voiko sinisempää taivasta olla?

Poikaystävän työhuoneella kuokkimassa (joka on meidän toimiston naapurissa).

Tämä puku on ollut todella kovassa käytössä lähiaikoina. Rakastan sitä, kuinka housuja ja takkia voi pitää erikseen, mutta parhaiten se toimii mielestäni setttinä. Se on toiminut toimistoasuna, conssien ja hatun kanssa.

...Iron Maiden paidan ja bootsien kanssa Samsungin kekkereissä. Ja Nata kainalossa!

...ja korsetin ja punaisten korkojen kanssa kaverin 30 v. synttäreillä

Auringonlaskut ovat olleet lähiaikoina aivan mahtavia.

Työhuone <3

Vaaleanpunainen Helsinki!

 

Kommentit

Helmi S. (Ei varmistettu)

En varmaan ikinä kyllästy sun blogiin! Ihania kuvia :) Mistä toi korsetti on? Kehitin itselleni just tarpeen saada sellainen...

Elisa Lepistö

Ihana kuulla! Just mietin että kehtaako sitä edes jakaa tällaisia puhelinkuvia :D Mutta ihana kun pidätte! Ja se on Victoria's Secretiltä joskus vuosi sitten. Kävin selaamassa nettikaupan niin sieltä ei ainakaan ihan samaa enää löytynyt, mutta tää on melko samanlainen: https://www.victoriassecret.com/lingerie/corsets-and-bustiers/fishnet-lace-corset-very-sexy?ProductID=362050&CatalogueType=OLS

Oon pitänyt sitä just jakun kanssa tai kokopuvun kanssa juhlissa niin, että siitä pilkottaa vain vähän ja tykkään kyllä kovasti! Toimis varmaan myös jonkun vähän läpinäkyvän paidan alla! 

Ainojee (Ei varmistettu)

Huikeita asuja ton puvun kanssa, vauu!! Ihanaa että remppa-
Ja muuttoprojekti tuottaa tulosta, onnea uuteen kotiin!:)

Elisa Lepistö

Kiitos! Ja siis oon ihan vakuuttunut että puvut on kaikista monikäyttöisimpiä asuja oikeastaan. Ei ole tilaisuutta mihin se ei olisi tarpeaksi juhlallinen, mutta toisaalta sen voi pukea super rennosti myös. :)

JollyHolly

Vaaleanpunaista uh! <3

Kommentoi