Punkaharju kuvina

Nyt on niin monta upeaa kokemusta ja huikeaa paikkaa tullut jo koluttua tällä pienellä Suomi-lomalla, ettei tekisi mieli palata pääkaupunkiseudulle ollenkaan. Onneksi on vielä hetki lomaa jäljellä. Yksi hienoimmista paikoista reissullamme on ehdottomasti ollut Punkaharju. Olin katsellut kuvia ja kuullut paljon hyvää tästä paikasta, mutta silti sen upeus yllätti kun pääsi itse paikan päälle. 

Tänne on pakko päästä uudestaan!

Harjualue ja kummallakin puolella tietä tällaiset maisemat <3

Erä-Vanninen.

Melkein peilityyni järvi harjualueelta.

Lounaan yhteydessä tietty korttipelit.

Vuokrattiin inkkarikanootti hellepäivänä ja käytiin lillumassa järvellä. 

Näköalaspotteja toinen toisensa perään. 

Tasapainottelua.

Ilta-aurinko matkalla illalliselle.

Cheeeers! Sunnuntai-illan kunniaksi. 

Päätettiin illallisen jälkeen vielä vuokrata soutuvene.

J. Karjalainen Bosesta soimassa, kertakäyttömuki täynnä punkkua ja tämä maisema.

Joku muukin tullut veneellä ihailemaan auringonlaskua.

Parasta!

Veneilyn jälkeen vielä yösauna ja uinnit. 

Kommentit

kriinak (Ei varmistettu)

Wau, ihania kuvia! Pakko myöntää, että kyllä ilahduttaa nähdä, että ihan oikeasti kierrätte Suomea ja arvostatte näkemäänne. Itselleni Punkaharju on koko elämän läpi kulkenut rauhan tyyssijana ja levon paikkana, sillä itsekin helsinkiläistyttönä kaipaan välillä kipeästi pois. Olen sen verran onnekas, että isäni on kotoisin juurikin tuolta, ja lapsuuteni kesiä värittävät nimenomaan järvimaisemat, soutuveneseikkailut, metsävaellukset ja vierailut Kesälahdelle. Isovanhempani ovat pyörittäneet alueella aikaisemmin mökkikylää, ja muistankin lapsuudesta upeiden järvimaisemien ja rantojen olleen täynnä suloisia tupia ja rauhallisia lomailijoita. Sittemmin vanhuus on tietenkin vienyt voimia, eikä jäljellä taida olla heidän kotitalonsa ja meidän perheemme mökin lisäksi ainuttakaan rakennusta. Olen monesti surkutellut niin upeiden seutujen "hukkaan menemistä" ja villiintymistä, sillä Puruvesi on todellakin vailla vertaa oleva paikka. Joten tavallaan myös kiitokset teille, että tuotte näitä seutuja esiin, ehkä meidänkin maillemme saadaan joskus vielä jonkinlaista elämää aikaiseksi kuihtuvan kylän rinnalle :DDD ps. olisi kiva tietää, missä päin Punkaharjua yövyitte / asuitte ? Ihanaa loppureissua teille ! :)

Elisa Lepistö

Kiitos! Ja voin samaistua todella hyvin. Punkaharju tosiaan oli aikamoinen rauhan tyyssija! Olimme siellä Saimi Hoyerin hotellissa :) Ihan uskomaton paikka! Ja jotenkin ihana kombo mökki-elämää ja kaupunkilaisuutta. 

Rakkaudella, Hannele (Ei varmistettu) http://www.rakkaudellahannele.fi

Oioi! Näissä kuvissa on kyllä ehdottomasti kesä, vaikka meidän takapihalla sataa vettä (ehkä pitäisi olla iloinen, ettei sentään räntää :D). Punkaharju on kyllä käsittämättömän kaunis paikka ja Suomi on upea ylipäätään. Kotimaanmatkailua pitäisi harrastaa ja arvostaa enemmän :).

Elisa Lepistö

Sanopa muuta! Sääli vain, että Suomessa on aika kallista matkustaa. Samalla hinnalla tai jopa halvemmalla pääsee muualle Eurooppaan, niin usein sitä tulee valittua joku muu vaihtoehto. Mutta on tässä Suomen kesässä vaan jotain niin ainutlaatuista, että siitä pitää nauttia <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Kauniita kuvia ja ihana tuo sun neule mikä takaa auki, mistä se on? :)

Elisa Lepistö

Kiitos! Se on H&M:ltä, mutta jo yli vuosi sitten. Ei taida löytyä enää :/

Kommentoi