Raakasuklaa

Saimme tupaantuliaslahjaksi luokkatovereiltani Cocovin raakasuklaan valmistuspaketin. Se sisältää siis kaikki  raakasuklaan valmistukseen tarvittavat ainekset. Paketista löytyi kylmäpuristettua kaakavoita, Lucumajauhetta, raaka-kaakaojauhetta, Macaa, Kalaharin suolaa, neitsytkookosöljyä, Agavesiirappia sekä Goji-marjoja.

Olin lueskellut paketin kyljestä, että se tulee tehdä vesihauteessa. Kuvittelin sen olevan jotenkin hirmu hankalaa, mutta oikeastaan tekemiseen meni vain muutama minuutti. Sulatin kookosöljyn lämpimän veden alla ja sekoitin agavesiirapin kanssa. Sen jälkeen lisäsin kuivat aineet ja viimeisenä Goji-marjat. Valmiin seoksen kaadoin pieniin muovikuppeihin, jotka tulivat pakkauksen mukana.

Valmiit annokset laitoin jääkaappiin jähmettymään ja n. tunnin päästä suklaa oli valmista. Suklaat irtosivat melko helposti kupeista ja olivat todella hyvän makuisia!

 Sisältä suklaa näytti tältä.   Vetelin hienosti koko satsin tässä yhden viikon aikana. Niitä oli helppo hakea jääkaapista aina pikkuvälipaloiksi. Aion kyllä varmasti tehdä raakasuklaata uudestaankin, sen verran herkkua oli! Jos joku ei tiedä, mitä raakasuklaa on, niin täällä on hiukan lisäinfoa siitä :)

Kommentit

Heidi (Ei varmistettu)

Joo noi on ihan super hyviä ja helppoja! Tosin itse ajattelin, että pitäis ostaa nuo kaikki raaka-aineet ihan erillisinä kotiin, tulee halvemmaksikin. :) Ja noihinhan pystyy ihan loputtomasti varioida mitä kaikkea heittää sekaan, esim. pähkinä&rusina- sekoitusta rouhittuna, NAM!:)http://hede-fitlife.blogspot.fi

Elisa (Ei varmistettu)

Niinpä! Ehdottomsti ostan erikseen, jos teen uudestaan :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Mä tein ekat raakasuklaani 3v sitten :) Siihen ei tarvii periaatteessa muuta ku kaakaovoita + raakakaakaonibsejä/-jauhetta ja hunajaa. Tietty maukkaampaa tulee ku laittaa jtn muutakin!!

Elisa (Ei varmistettu)

Nam! Kuulostaa hyvältä :)

.Nipsu (Ei varmistettu)

Tiiätkö mistä tollasia paketteja voi ostaa? :)

Elisa (Ei varmistettu)

Veikkaisin että ainakin Life- ja Ruohonjuuri-kaupoista :)

Inka (Ei varmistettu)

Näyttää hyvältä! Mun edelliset raakasuklaat epäonnistui jostain syystä täydellisesti. Ehkä pitäisi kokeilla tuollaista suklaapakkausta, joka sulla oli käytössä.

Elisa (Ei varmistettu)

Joo tässä on vaikea epäonnistua ;)

Anonymous (Ei varmistettu)

Hei, ootko laittanu jotain muutaki tonne sisälle gojimarjojen lisäksi? Vai onko nuo vaaleat vain sitä kaakaovoita? Ite sulatan ne aina ihan loppuun asti ettei niistä jää mitään jäljelle. Rupesin miettimään oisko parempi jättää ne nuin, onko hyvän makuisia?

Elisa (Ei varmistettu)

Tuossa tekstissä on kaikki, mitä siellä on! En tiedä, onko tuo kaakaovoita sitten :) mulla ei tullyt mieleenkään että se ois pitänyt sulattaa :D hups! Mutta oikeastaan oli tosi hyviö noin, kun oli vähän pureskeltavaa:)

Anni (Ei varmistettu)

En oo semmosta pakettia raaskinu ostaa kun ne on niin kalliita.. tuleeko paljon halvemmaksi jos ostaa erikseen??

HerminiCa (Ei varmistettu)

Tulee halvemmaksi, vaikka iso rahallinen satsaus ne on kaikki erikseen ostettuina kun kerralla kaikki ostaa- toisaalta noista saa kaikkee muutakin ruokaa ja jälkkäreitä aikasiks :)

Elisa (Ei varmistettu)

Hups multa oli jäänyt tämä ihan huomaamatta! Mutta Herminicalta tulikin hyvä vastaus :)

Jenna (Ei varmistettu)

Oi näyttääpä hyvältä!

Elisa (Ei varmistettu)

Kannattaa kokeilla ;)

Niina (Ei varmistettu)

Omnomnomnom, tahtoo kans! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Sitten vaan aineksien ostoon! :) kroppa kiittää ;)

Kommentoi