Raindrops

Olen aina ollut niitä, jotka rakastavat ukonilmaa ja rankkasateita. Kunhan olen saanut ihailla niitä sisältä käsin, höyryävä teekuppi kourassa. Tänä syksynä olen vihdoin oppinut arvostamaan sateita muutenkin. On ihanaa tallustella ulkona ja tuntea, kuinka pisarat rummuttavat huppua vasten. Ilma on käsinkosketeltavan raikas ja tuntuu hyvältä imaista keuhkot täyteen kaikkia luonnon eri tuoksuja. 

 

Jos sadepäivät olisivat kappaleita, olisivat ne niitä maagisia hiukan melankolisia, ihokarvat hyvällä tavalla pystyyn nostattavia biisejä. Niissä on vain se tietty fiiliksensä. Jos on kurja olo jostain syystä, sade huuhtelee mukanaan negatiiviset ajatukset pois.  Sateella saa myös olla omissa oloissaan ulkonakin. Vastaantulijat harppovat ohi vauhdikkain askelin, sateenvarjonsa suojissa lymyillen.

 

Ja mites ne romanttiset kohtaukset kaikissa elokuvissa. Aina niissä parhaissa sataa! Sadepäivissä on jotenkin hiukan enemmän tunnetta. En usko, että Notebookin suutelokohtaus olisi ollut yhtään niin vaikuttava poutasäällä. Tai nämä kohtaukset!

 

Koen olevani myös luovimmillani sateella. Toissapäivänä kun kävelin mummilta kotiin, tunsin oloni todella inspiroituneeksi. Teki mieli maalata taulu, säveltää biisi tai kirjoittaa tarina! Rakastan sitä oloa.

 

 

 

Sadesää voi olla siis varsin hieno, kun vain on asennoitunut ja pukeutunut oikein. Jos ette muuten ole käyneet vielä tykkäämässä Rains Finlandin facebook-sivuista, kannattaa se tehdä nyt! Arvomme nimittäin 4.10 yhdelle onnekkaalle tykkääjälle design-sadetakin! Kuvassa minulla on tummansininen Long jacket, joka käy sekä miehille että naisille. 

Kommentit

Rena (Ei varmistettu)

Normally I like rain and thunderstorms, too, because like you, if find it comfortable to sit inside with a cup of tea. But recently I got into a bad hailstorm with my car and my car got some damages from the hails. And I have to admit, this was too much for me ...

I like you in your cool rain oufit <3

http://dressedwithsoul.blogspot.de/

Elisa (Ei varmistettu)

Oh that's not nice :( Hope that your car is fine now! Thank you!:)

Erika M. (Ei varmistettu)

Hei Elisa!
Haluaisin kiittää sinua upeista ajatuksistasi, joita jaat täällä blogissasi. Olet hieno inspiraatiolähde meille kaikille, jotka tavoittelevat onnellismpaa ja parempaa elämää. Viime kuukausina olen löytänyt oikean suunnan kohti tulevaisuutta sekä rakkauden voiman ;) opeteltavaa on vielä paljon, mutta tämän onnellisempi en ole koskaan ollut. Kaikkea hyvää ja jatka samaan malliin <3
P.S. Palaset loksahtivat paikoilleen luettuani Salaisuuden. Kiitos.

Elisa (Ei varmistettu)

Voi kiitos kamalasti Erika!
Aivan ihana kuulla!:) Salaisuus on kyllä ihan mahtava kirja! Kaikkea hyvää myös sulle<3

Mai (Ei varmistettu)

Juoksin eilen parhaan lenkkini ikinä aivan hurjassa kaatosateessa. Ihana huomata että maailmassa on muitakin syksyihmisiä. Ruskan värin ja kynttilät ja villapaidat ja kaikki :)

Elisa (Ei varmistettu)

Ahh! Sanopa muuta!:)

SH (Ei varmistettu)

Päätin ottaa reippaan asenteen ja uhmata juuri lenkkiaikaan alkanutta rankkasadetta. Vettähylkivä tuulipuku päälle, huppu päähän, tossut jalkaan ja menoksi. Joo, oli kivaa kuunnalla rankkasateessa kun sade rummutti tuulipuvun huppuun. Nimittäin siihen asti kun jääkylmä sadevesi tuli hupusta läpi ja valui pitkin niskaani. Hupun lisäksi varsinkin olkapäiltä, rintakehältä, selästä ja hihoista valui kylmää vettä läpi ja olin hetkessä ihan läpimärkänä ja palelin ihan vietävästi. Ja kyllä tuli lenkki tehtyä rivakasti kun oli piti päästä suojaan mahdollismman nopeasti.

Elisa (Ei varmistettu)

Voi ei, toivottavasti et vilustu! Mutta noi sadelenkit on jotenkin niin ihania! Jos ei tulisi kylmä, niin juoksisin aina mieluusti sateella:D

Kommentoi