Raksalla tapahtuu: sisustuksen täydennystä

Tällä hetkellä aletaan olla kämppäjutuissa jo voiton puolella. Keittiö alkaa olla viimeistelyjä ja tasoa vailla valmis, ja sekin olisi tarkoitus tulla ensi viikolla. Sohva saapui myös vihdoin ja on vielä ihanampi kuin kuvittelimme. Melko isohan se on tuohon meidän olohuoneeseen, mutta halusimme sen silti mielummin, kuin pienemmän version.

Kyseessä on siis Hakolan isompi lazy, eli sama kuin toimistomme sohva, mutta vintage leather päällysteellä. Keittiöön tulee kuparinen hana ja allas, sekä vetimet, ja mustat ovet sekä taso, joten se sopii loistavasti sen kaveriksi. Ostimme Hakolalta myös vihreän samettisen rahin/pallin(?), joka ei ole ihan vielä löytänyt paikkaansa. Se on kuitenkin todella monikäyttöinen, ja toimii lisäistuimena illanistujaisissa.

Tilasimme myös hiukan juttuja Ellokselta, kuten keittiön lamput*, joista puhuinkin jo aikaisemmassa postauksessa. Ne sopivat siihen todella hyvin, vaikka aluksi jännitti, ovatko ne jotenkin liian massiiviset keittiövaloiksi. Keittiö on tosiaan vielä melko keskeneräinen, joten parempaa kuvaa ei ole tähän hätään. 

Ellokselta löytyi myös vihdoin päiväpeitto*, jota olen metsästänyt jo useamman vuoden (tosin välillä hiukan vähemmän aktiivisesti). Kyseessä on ihan mielettömän pehmoinen, pestyä puuvillaa oleva peitto, joka on toiselta puolelta harmaa ja toiselta beige. Se antaa kivaa pehmeyttä rosoisen seinän vastapainoksi ja tuo mukavan boheemin tunnelman makkariin. 

Samalla tilattiin myös messinkinen kattolamppu*, jota voi itse säätää haluamaansa asentoon. Se hakee vielä hiukan muotoaan, ja mietin myös, pitäisikö siihen ostaa jotkut kauniimmat lamput? Se valaisee uskomattoman hyvin, ja sähkömies laittoi vielä himmentimen siihen, jotta olkkariin saa helposti erilaisia tunnelmia.

Eniten olen kuitenkin innoissani näistä marmorisista sivupöydistä*. Emme halunneet keskelle olohuonetta mitään suurta sohvapöytää, sillä tilaa on nytkin melko vähän. On kuitenkin kiva, että on laskutilaa mikäli haluaa syödä vaikkapa telkkarin edessä tai on illanistujaiset käynnissä ja porukalla on laseja. Näitä on helppo siirtää paikasta toiseen, ja silloin kun niitä ei käytä, ne saa kompaktiin tilaan sisäkkäin seinustalle. Koska kyseessä on luonnonkivi, ei voi ikinä tietää minkälainen pala pöytään osuu. Meidän isompaan pöytään on sattunut todella kaunis kuvio ja olen tuijotellut sitä haltioituneena nyt kokonaisen viikon. 

Nyt alkaa suurimmat ostokset olla tehtynä. Vielä jossain vaiheessa vaihdetaan pöytä johonkin kevyempään malliin, ostetaan kasveja, ruukkuja ja kirjahylly. Taulut pitäisi myös saada seinään pikku hiljaa, mutta ei olla vielä ehditty yhtään miettiä järjestystä. Samsungin uusi telkkarimme, josta lukijani vinkkasi (kiitos vielä) on tällä hetkellä ainoa "taulumme". Se saatiin nyt seinälle, ja olen siihen todella tyytyväinen. Hiukan olen sitä mieltä, että se on liian alhaalla, ja pohdin pitäisikö sitä kuitenkin nostaa. Mitäs te tuumaatte? 

 

Kyseessä on Samsungin frame, pienimmällä koolla. Siihen saa tosiaan art moden päälle, eli saa valita kuvan tai maalauksen, joka siinä on silloin kun televisiota ei katso. Hiuuuukan eri näköinen kuin se 12 vuotta vanha taulutelkkarini joka meillä aiemmin oli. Eikö muuten muutu tunnelma huimasti, kun vaihtaa tuon kuvan telkkariin (ala oleva kuva)? 

*linkitetyt tuotteet saatu Ellokselta

Kommentit

Anomuumi (Ei varmistettu)

Niin ihana asunto! Mikä on tuo telkkariseinän nätti sävy?

Elisa Lepistö

Kiitos! Se on Tikkurilan V447 Serpentiini. Se on kyllä ihana!! Oon niin tyytyväinen, ettei maalattu valkoisiksi kaikkia seiniä. 

ReettaHK (Ei varmistettu)

I H A N A koti!!!!! Toi viimeinen kuva on aivan ihana, teillä on ihana tyyli. Ja toi telkkari näyttää niin hyvältä, hyvä että kerrankin vinkistä oli apua :D

Elisa Lepistö

Kiiiiiitos!!! Ja oli tosiaan <3 Oon joka päivä vaan enemmän ja enemmän fiiliksissä tosta :D Ja mä jo meinasin linjata alkuun ettei meille tuu ollenkaan telkkaria!

Kommentoi