Ravintolasuositus: Kuurna

Kävimme eilen ennen J. Karjalaisen keikkaa syömässä Kruununhaassa sijaitsevassa Kuurnassa. En ollut koskaan aiemmin käynyt paikassa, enkä nyt jälkikäteen ymmärrä, miten tällainen helmi on voinut jäädä kokeilematta (varsinkin kun ravintola näyttäisi olleen siinä jo vuodesta 2005). Aivan mieletön atmosfääri, ihana sisustus ja ihan järkyttävän hyvää ruokaa. Kasvikset ovat luomutilalta ja kala & liha ovat kotimaista. Hintakin on todella kohtuullinen, 37 euroa kahdesta ruokalajista. 

Mietin eilen, miten harmillisen harvoin tulee Helsingissä syötyä illallista ulkona. Yleensä ravintoloissa tulee ravattua lounasaikaan. Olin jo unohtanut, kuinka ihanaa on laittautua, kerätä hyvä porukka kasaan ja istua rauhassa pöydän ääreen. Ajattelinkin tehdä nyt sopimuksen itseni kanssa, ja jättää lounastelut vähän vähemmälle ja panostaa sen sijaan muutamaan ravintolaillalliseen kuussa. Parasta olisi tietty aina kokeilla jotain uusia paikkoja. 

Mitkä on teidän lempiravintoloita Helsingissä? 

 

Kommentit

M.
Avec Mari

Kuurna on ihana ja edelleen yksi meidän suosikkipaikoista! Myös Aito, KuuKuu, OX, BasBas ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia!

Elisa Lepistö

KuuKuu ja BasBas on ihania! Aito ja OX menee ehdottomasti kokeiluun seuraavaksi :) meillö tuntuu olevan aika samanlainen maku! Kiitos vinkeistä<3

Kommentoi