REDREDREDRED

Kokopunainen teema sen kun vaan jatkuu! Kun kuulin että Tukholman muotiviikkojen päätösbileet ovat teemalla 90's street huokasin syvään ja totesin, ettei omista vaatteistani saa taiottua mitään sinne sopivaa. Laitoin samantien viestiä ystävälle, jonka vaatekaapista ajattelin löytyvän sopivia aarteita tähän tilaisuuteen. Hän toi minulle kasan alternatiiveja ja täytyy kyllä myöntää että sytyn aikalailla tästä Mel C -meiningistä. 

Tällä viikolla on tiedossa muutamia näytöksiä, kuvauksia, illallisia ja muutamat morottelut eri tyyppeihin. Illat voi rokkailla koroissa ja mekossa, mutta päivisin tällaiset asut on ihan parhaita! 

Tultiin juuri vähän pitkäksi venähtäneeltä aamiaiselta takaisin huoneeseen Saran ja Mariannan kanssa. On ollut ihanaa olla samassa huoneessa, sillä usein tällaisilla reissuilla on aika yksinään. Eilenkin illalliselta tultuamme laitoimme kaikille kasvonaamiot ja kömmimme kaikki samaan sänkyyn katsomaan Meidän tarinaa. 

Saimme eilen myös idean podcastista, jota olisi hauska kokeilla nauhoittaa. Aamu onkin tullut heiteltyä ideoita ensimmäisen podin aiheesta, mutta vielä ei mitään kovin timanttista ideaa ole tullut. Jos teillä on joku, mistä haluaisitte kuulla niin kaikki idikset ovat tervetulleita!

 

Knit - Lindex, Shoes - Timberland, Pants & Jacket - Borrowed from a friend

Pictures: Sara Vanninen

Kommentit

Julia Toivola (Ei varmistettu) http://juliatoivola.com

TOI EKA KUVA <3 (ja kaikki muutkin toki), mutta AH, upea Elisa!

Elisa Lepistö

Ääääää! Kiitos Julle <3

Arttu (Ei varmistettu) http://www.mustarttu.com

Tää on niiin magee!!

Elisa Lepistö

Kiiiiitos Arttu! <3

Dora (Ei varmistettu)

Tää on makee! Voisin niin kuvitella tähän asuun vielä lenkkareiden tilalle mustat korkosandaalit :-) jos päädyt kokeilemaan niin laita kuva! Ihanaa muotiviikkoa, odotan innolla postauksia.. x Dora

Elisa Lepistö

Kiitos! Joo kokeilin korkkareilla mut en saanut toimimaan :D ehkä vääränlaiset korot!

Kommentoi