Revontulilautta

DSC_1618.jpg

Viime viikon Levin reissulla hyppäsimme yhtenä iltana Kinos Safariksen lautalle auringonlaskun aikaan. Ilta oli ehdottomasti yksi reissun mieleenpainuvimmista. Aurinko painui horisonttiin meidän istuskellessa lautan reunalla ja nauttien maisemista. Henkilökunta paistoi muurinpohjalettuja ja itse kävin grillaamassa notskilla myös makkaran. 

Lautan päälle oli rakennettu myös pieni sauna, johon mahduimme hyvin nelistään saunomaan. Taivas värjääntyi minuutti minuutilta kauniimmaksi kun istuimme löylyissä ja tuijottelimme ikkunasta ulos. Sara ja Juuso uskaltautuivat vielä uimaankin. 

Toiveenamme oli nähdä revontulia, mutta ne jäivät tosiaan näkemättä tällä kertaa. Takaisin tullessamme peilityyni joki täyttyi usvasta ja loi maagisen tunnelman. Niin yksinkertaiset asiat, kuten veteen heijastuva auringonlasku, palavien puiden tuoksu, ja henkeäsalpaavan kaunis Suomen luonto lämmittää sydäntä pitkään. 

Tuntuu että syyskuu on aina paras kuu auringonlaskujen tuijotteluun, sillä se laskee kohtuulliseen aikaan eikä joudu vielä värjöttelemään toppa-asussa. Mitkä on teidän lempipaikkoja Helsingissä auringonlaskun katsomiseen? Emme ole löytäneet vielä täältä Kallion läheltä muita paikkoja kuin mustikkamaa, joten olisi kiva kuulla teidän parhaat spotit. 

DSC_1619.jpg

DSC_1624.jpg

DSC_1627.jpg

DSC_1641.jpg

DSC_1611.jpgDSC_1603.jpgDSC_1648.jpg

DSC_1668.jpg

D8X_3666.jpg

D8X_3649.jpg

DSC_1653.jpg

DSC_1678.jpg

DSC_1690.jpg

DSC_1695.jpg

DSC_1696.jpg

*Pr reissun tarjosi Levin matkailu

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *