Ruisrock 2019 <3

*Festariliput saatu Voihan Ruisrock, Turku ja ystävät. Tällä hetkellä keho huutaa, että voisitko Elisa alkaa huolehtia tästä temppelistä ihan pikkuisen paremmin. Huonoa omaatuntoa vartalon myrkyttämisestä kuitenkin poistaa nämä luurikuvat ja muistot viikonlopulta. Tämä taisi olla 7. kertani Ruississa ja kyllä se vaan edelleen on ihan ykkösfestari, vaikka nykyään musiikki ei olekaan enää niin rock painotteista.

Muistan kun Sara soitti kesän alussa ja kysyi, että pitäiskös lähteä ruissiin ja tyrmäsin aluksi idean. Hyviä tekosyitä oli vanhuus, ja pelko siitä jaksanko enää kolmen päivän festarirupeamaa. Puhelun loppupuolella jo etsittiin majoitusta ja nyt olen kyllä niin tyytyväinen että lähdin.

Parhaita hetkiä oli Empire of the sunin älytön keikka, sen jälkeinen lauantaidisko jossa pompittiin jalat hajalle ja aamuiset mimosabrunssit pihalla, kun tiesi että koko festaripäivä on vielä edessä. Toivon että pääsen juhlimaan vielä monet festarit tällä meidän jo vakioksi muotoutuneella porukalla, sillä aina tulee naurettua vatsalihakset kipeiksi.

Rakastan sitä, että kaikki ovat niin rentoja ettei kukaan katso pahalla kun syöt eilistä pitsaa makuupussissasi aamulla ja puet niitä samoja sukkia jalkaan joita olet käyttänyt 3 päivää koska unohdit pakata useammat mukaan. Luultavasti he tekevät saman heti perässä. Koska festareilla nyt välillä on sellaista, ja oikeastaan yksi syy miksi festareita niin rakastankin.

Joten kiitos Ruissi, ystävät ja sääjumalat jotka päättikin tehdä viikonlopusta vähemmän sateisen! <3

Nyt onkin hyvä aika tehdä pientä elämäntaparemonttia terveellisempään suuntaan 😀

puheenaiheet ystavat-ja-perhe musiikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *