Ruokajutuilla jatketaan
Huomenta!
Nyt on ihan pakko jatkaa ruoka-asialla, koska tein eilen niin järkyttävän hyvää ruokaa, että haluan jakaa sen kanssanne. Marssin treenin jälkeen kauppaan, vailla mitään ideaa illallisesta. Ainoana ehtona oli, että halusin tuorepinaattia nähtyäni eilen sitä Jannin blogissa . Pasta on yksi ehdottomista lempiruoistani, voisin syödä sitä päivittäin. Todella harvoin kuitenkaan teen sitä, koska se ei varsinaisesti ole mitään terveysruokaa. Välillä pitää kuitenkin herkutella, ja haluan esitellä teille hieman terveellisemmän variaation spagettiruoasta.
![]() |
tää kuvanlaatu näytti NIIN paljon paremmalta mun puhelimessa |
Ostoslista: Pinaattituorepastaa, Baby pinaattia, 500 g kanan fileesuikaleita, Aura-ruokakermaa (homejuustovihaajille on myös muita makukermavaihtoehtoja), 3 punasipulia, herkkusieniä (ostakaa mielummin oikeita, mulla tuli niin hoppu ruoka-aikojen kanssa että ei ehtinyt)
Paista ensin kanat kypsäksi pannulla, tai paistokasarissa. Sen jälkeen lisää pilkotut herkkusienet.
Suikaloi punasipuli mielesi mukaan, ja laita nekin pannulle. Tällä välin voi laittaa veden kiehumaan pastaa varten. Tuorepastan keittoaika on vain 2 minuttia, joten samaan aikaan, kun laitat pastat veteen voit lisätä ruokakerman. Anna kerman kiehahtaa, ja sen jälkeen se on valmis nautittavaksi. Tästä tulee niin iso satsi, että 2 ihmistä syö tästä ainakin 2 kertaa, ehkä 3.
Lisäsin pinaatit tuoreena pastan päälle, mutta sekotin lopulta koko komeuden ja todella hyvää oli.
Energistä päivää kaikille!