RUSTY

Istuimme yhtenä iltapäivänä terassilla jääteetä siemaillen ja korttia pelaillen. Kun olimme lähdössä hakemaan pitsaa leffailtaa varten, värjäytyi taivas ihan uskomattoman väriseksi. Talot ovat matalia, joten auringonlasku näkyy melkein mistä vain. Sulauduin ruosteenvärisen takkini kanssa hyvin maisemaan.

Asumme New Port Richey nimisessä paikassa, joka on hyvin pieni, alle 15 000 asukkaan kylä(?). Pienestä väkiluvusta huolimatta täällä on kuitenkin todella paljon meininkiä. Joka tiistai on jazz-musiikkia tarjolla, lauantaisin salsa-ilta ja elävää musiikkia kuulee usein. On täällä oma teatterikin, mitä emme ole tosin käyneet vielä testaamassa. 

Ravintolat ovat viihtyisiä, ja baarejakin useampi. En ole koskaan viettänyt näin pitkää aikaa näin pienessä paikassa, joka on oikeastaan ihan hullua. Vaikka olen suurkaupunkien tyttö, viihdyn täällä yllättävän hyvin. Nautin siitä, että pyörällä pääsee joka paikkaan ja kaikki on kompaktisti vierekkäin. Ainoa miinus on ruokakauppa, joka on noin 3 kilometrin päässä. Sinnekin tosin hurauttaa pyörällä nopeasti. 

Jacket - Zalando (here*), Jumpsuit - Zalando (here*), bag - The Kooples, Shoes - Converse (here*)

*adlinks

Pictures:Tomi Taskula

Kommentit

Apaa (Ei varmistettu)

Toi auringonlasku! Mustakin on hassuu, kuinka Jenkeistä löytyy jokaisesta pikkukylästä kaikkia mahollisia palveluita. Olin vuoden vaihdossa todella pienessä 900 asukkaan kylässä, ja siellä oli oman high schoolin lisäksi mm. 3 kirkkoa, 5 kampaamoa, teurastamo ja golf klubi. Suomessa

Elisa Lepistö

:D Ihan hullua! 

Noora Arantola (Ei varmistettu)

Hei oisko sulla jotain hyviä vinkkejä ravintoloista tai muusta tekemisestä tuolta suunnalta? :) Lähden muutaman viikon päästä Floridaan roadtripille, ja jossain Tampan suunnalla olis tarkoitus käväistä

Elisa Lepistö

Ei ole oikein viel vinkkejä, kun meillä ei ole toistaiseksi ollut autoa, joten ollaan pyöritty aika pienellä alueella. Ensi viikolla olisi tarkoitus vuokraa auto, joten voin sitten jakaa myös vinkkejä täällä :)

Kommentoi