Salaatin piristysruiske

Pakastekatkaravut ovat usein vähän huonon makuisia sellaisenaan, mutta ne ovat todella hyvä proteiinin lähde. Sunnuntaina poikaystäväni oli kuitenkin tehnyt aivan superherkullista katkarapusalaattia. Salaattipohjaan voi laittaa ihan mitä mieli tekee, salaisuus olikin siinä, miten katkaravut oli maustettu. 
Tarvitset vain:

  • öljyä
  • inkivääriä
  • oreganoa
  • limen mehua

Kuulemma tuore chili sopii myös tähän todella hyvin. 

Raikasta ja maukasta. Varmasti sama kastike sopisi hyvin myös kalaruoille.

 Tätä kannattaa myös kokeilla, jos ei osaa syödä salaattia ilman kastiketta. 

Kommentit

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos paljon kommentistasi!Mukavaa kuulla, että tykkäät:)

Elisa (Ei varmistettu)

Kokeilin eilen myös tuoreen chilin kanssa samaa settiä, ja oli vielä parempaa! :) Suosittelen!!

Anonymous (Ei varmistettu)

Löysin blogisi eilen ja luin kerralla kaikki postaukset läpi :) jäin ihan koukkuun,tosi motivoiva blogi ja kivoja postauksia :) ja erityisesti kiinnitin huomiota siihen että postailet aika tiheään tahtiin mikä on tosi kiva! :) useimpiin blogeihin joita olen seuraillut,putoilee postauksia noin viikon välein,ja on tosi tylsää odotella koskakohan seuraava tulee.. Mutta tää meni kyllä suoraan suosikkisivuihin,kiitos siitä :)

Tahra (Ei varmistettu)

Kuulostaa kivalta toi limemehu-idea. Itse laitan usein salsakastiketta salaatin sekaan. 35-40 kcal per 100 g noissa merkeissä joita käytän. Ja mitä tulisempaa sen parempaa. Joskus balsamiviinietikkaa. Mutta ehdottomasti kokeilen seuraavan kerran sitrusmehulla höystettynä!

Kommentoi