Salaatinlehtiwrapit tsatsikilla ja kasvispihveillä

Löytyykö sieltä muita, jotka on aivopesty ajattelemaan että kaikki puolivalmisteet ovat jollain tapaa syntiä? Syön toki itsekin pakastepitsoja, kalapuikkoja ja valmisnuudeleita. Silloin kun haluan tehdä jotain terveellistä, jää puolivalmisteet kuitenkin kaupan hyllylle. Olin kuitenkin saanut eräästä pressitilaisuudesta Risentan Kvinoapihvi-paketin, johon tulisi lisätä vain vesi. Tutkiskelin pakettia vielä kotona skeptisesti, eikä se tosiaan pitänyt sisällään säilöntä- tai lisäaineita, eikä mitään ylimääräistä kuten esimerkiksi sokeria. 

Kokeilin pihvejä samantien ja pidin kovasti. Mietin, kuinka omaa suhtautumista puolivalmisteisiin voisi vähän ravistella. Asiat eivät ole enää samalla tavalla kuin 90-luvulla. Käytin pihvejä myöhemmin myös näihin wrappeihin, joista tuli niin herkullisia että oli pakko jakaa resepti myös täällä. 

Salaatinlehtiwrapit

Salaatinlehtiä

Paprikaa

Kurkkua

Kvinoapihvejä leikattuna paloiksi

Guacamole

1 pieni punasipuli

2 avokadoa

1 limen mehu

suolaa

Tsatsiki

1 kurkku

2dl Turkkilaista jogurttia

1 valkosipulin kynsi

ripaus suolaa

Kahden kastikkeen ansiosta wrapeista tuli ihanan mehukkaita, ja huomasin että varsinkin tsatsiki sopi loistavasti kvinoapihvien kaveriksi. Tätä tulee varmasti versioitua vielä uudemman kerran. 

 

Kommentit

Hehe (Ei varmistettu)

Paparikaa :D <3

Elisa Lepistö

Hahaha en tiiä miks tää nauratti niin paljon :D mut kiitos, korjattu!

Vierailija (Ei varmistettu)

Maistuiko / tuntuiko kvinoa-pihvit ihan lihalta? :D

Elisa Lepistö

No ei mun mielestä! Mut ei kyllä pidäkään :D kasvikset kasviksena ja liha lihana!

Noora Arantola (Ei varmistettu)

Tästä samaa mieltä :D Lähinnä yritin muodostaa mielikuvaa siitä että miltä tuo oikein maistuu

jasminanna

Siis ei tarvi paljon nähdä marmoria kun hullanuuu!!! MARMORIA!! Tahdon sitä kynsiin, kettiiöön, huonekaluihin, kännykänkuoriin, koneeseen, you name it. hahaha. Ja kiva blogi sulla myös on, mutta SE MARMORI hahahah :D Ihanaa kun kommentoin näin asiallisesti ja aiheeseen täysin...olehyvä:D

http://www.lily.fi/blogit/jasmin-anna-katriina

Kommentoi