Salaatti ilmakuivatusta kinkusta, vuohenjuustosta ja viikunasta

Olenkohan ainoa ihminen, joka suunnittelee ruokiaan lähinnä Pinterestin perusteella? Katselen kauniita ruokakuvia ja yritän päätellä, mitä ne pitävät sisällään. En ikinä lue reseptejä niiden takaa, vaan keksin itse miltä ne voisivat maistua. Tämäkin leikkuulautasalaatti syntyi Pinterest-kuvaa ihailemalla. 

Tähän ei mene kuin 5 minuuttia valmistukseen, eli lähinnä kinkkujen erotteluun, viikunan leikkuuseen ja kastikkeen sekoitukseen. Täydellinen ruoka kiireiseen arki-iltaan, kun takki on ihan tyhjä kotiin tullessa, mutta haluaa kuitenkin jotain herkullista lautaselle. 

Resepti (2 henkilölle):

1 ruukku rucolaa

120 gr ilmakuivattua kinkkua

n. 50 gr vuohenjuustoa

4 pientä viikunaa

kastike:

oliiviöljyä

1 sitruunanmehu

ripaus suolaa

päälle pippuria

Huuhtele rucolat ja revi tarjoiluastialle. Erottele kinkut toisistaan, leikkaa viikunat kuuteen osaan ja murusta vuohenjuusto päälle. Valmista kastike toiseen astiaan lorauttamalla hiukan oliiviöljyä ja puristamalla sitruunan mehu. Mausta ripauksella merisuolaa ja rouhi koko komeuden päälle pippuria. 

Kommentit

Jennunn (Ei varmistettu)

Tämän päivän snäppisi ovat olleet erityisen mielenkiintoista ja mukavaa katsottavaa. Rehellistä tarinaa arjesta, tykkään! :)

Elisa Lepistö

Ihana kuulla! Tuntuu aina hölmöltä höpötellä sinne mitään jos ei ole mitään kunnon asiaa. Mutta kiva kuulla että tällaiset arkiset jutut kiinnostaa. Pitää enemmän pitää näitä :) <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi, pitää testata!

Gramma muuten lyhennetään ihan vain "g", ei mikään grr :)

Elisa Lepistö

Hahahhaha niinpä lyhennetäänkin :D 

Kommentoi