SAN DIEGO DOWNTOWN

San Diegon keskusta oli todella erilaista aluetta kuin Mission Beach, jossa olimme aluksi. Keskusta oli kuitenkin omalla tavallaan aivan yhtä ihana. Pidin siitä, että siellä pystyi helposti kävelemään ympäriinsä ja jätimmekin auton hotellille pariksi päiväksi parkkiin. Haahuilimme pari päivää ilman suurempia suunnitelmia, pysähtelimme välillä kivannäköisille terasseille syömään, juomaan ja katselemaan ihmisiä. Ehdottomasti käymisen arvoinen kaupunki, mikäli niillä suunnilla on. 

Pakko jakaa vielä hassu juttu kuvissa päälläni olevasta jumpsuitista. Ostin sen pari kuukautta sitten Zarasta, kun menin viinilasillisen jälkeen ystäväni kanssa sinne ostamaan hänelle t-paitaa. Se roikkui rekissä niin, että tuo avonainen osa oli edessä. Luonnollisestikin vetäisin sen päälleni samalla tavalla. Olimme kaikki sitä mieltä, että housupuku on ihan täydellinen ja juuri sopivassa määrin paljastava. Jopa myyjä tuli kehumaan sitä ja sanoi että se näytti jotenkin paremmalta minun päälläni kuin jonkun aiemman asiakkaan joka sitä oli kokeillut. 

Tyytyväisenä hiippailin uusi vaate kassissa kotiini ja pakkasin sen matkalaukkuun odottamaan lämpimämpiä kelejä. Vasta Vegasissa tajusin, että avoin osa oli tarkoitettu taakse... Mitä tästä opimme? Punaviini ja shoppailu ei sovi samaan päivään. Ainakaan tuossa järjestyksessä.

Few pictures from San Diego downtown. It was very different than the Mission Beach where we were at first, but I really liked it too. We just walked around without any plans and stopped for some food and drinks every now and then. It was fun to just relax and watch people walking by. I can truly recommend San Diego if you're travelling in California. Such a nice and warm city.

Kommentit

Rena (Ei varmistettu)

Your easy summer dress and the wonderful pictures make me dream of summer as at the moment it is so cold here in Bavaria like winter ...
xx from Bavaria/Germany, Rena
www.dressedwithsoul.blogspot.de

Elisa (Ei varmistettu)

Well I think it will get warm there pretty soon also :) Thank you!

Gabriela (Ei varmistettu)

Love the combo of your playsuit and the nails♥ perfect colors together!

http://anetagabriela.blogspot.com

Elisa (Ei varmistettu)

Thank you! :) I really loved that nail color.

Mimien (Ei varmistettu)

Upeat arskat ja ihana jumpsuit! Hauska tarina punaviinistä ja ostostelusta, mutta mikäs siinä, vaikka pukisi vaatteen väärinpäin, jos vain sattuu leikkaukset passaamaan. Uusia ulottuvuuksia pukeutumiseen, jos voi käyttää tällä tavoin monin päin. :D Mutta sallivatko leikkaukset loppujen lopuksi vaatteen puettavuuden toisin päin, vai niistäkö huomasit erheen? :)

Ihana katsella aurinkoisia kuvia värikkään oloisesta kaupungista, kun Suomi on tällä hetkellä hieman harmaan sävyinen. :)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos! Ja haha, en tiedä, ehkä olisikin sallinut. Kangas on toisaalta aika läpikuultavaa. Ja nyt kun tiedän totuuden se tuntuu jotenkin väärältä :D Ehkä vielä joku päivä isken sen väärinpäin päälle ;)

Toivottavasti sinnekin tulee pian kesäilmat! :)

Marlene (Ei varmistettu)

I love San Diego - make sure you visit San Diego Zoo Safari Park if you can!

Elisa (Ei varmistettu)

Me too! :) Didn't have time for the Zoo Park tho :(

Henna (Ei varmistettu)

Mikä tatuointi sulla on tuolla niskassa? Joku kirjain vai, mitä se tarkoittaa? Tosi sievä!! :-)

Elisa (Ei varmistettu)

Joo se on E-kirjain! Otettiin ekana tatuointeina parhaiden kavereiden kanssa omat nimikirjaimet niskaan :) Kiitos!

Anni (Ei varmistettu)

Pakko sanoa, että nää sun roadtrip -ja lomareissupostaukset on parhaita! Näiden lukeminen on yleensä mun aamun kohokohta ja odotan intopinkeenä jo seuraavaa :D Kuvat kertoo enemmän ku tuhat sanaa ja sun kuvista välittyy selkeesti myös se aito tunnelma. Oon kateellisena katsonut noita meksikon kuvia, ois niin ihanaa käydä paikassa jossa on lämmintä, ihania ihmisiä ja jossa reggae soi biitsillä! Ootko miettinyt, että reissailisit vielä enemmän ja kirjoittaisit niistä postauksia? :) Vähän niin kuin maailmanympärysmatkaaja, haha!

Elisa (Ei varmistettu)

Voiii ihana kuulla! :) Hihi, no sehän oiskin ihan unelma! Ehkä jonain päivänä ;)

vierailija (Ei varmistettu)

Moikka! Kysyisin mikä on tuo ihana kynsilakka sävy/merkki mitä sulta löytyy näissä kuvissa?

Elisa (Ei varmistettu)

Heii, kävin laitattamassa noi manikyyrissä. Itsekin olen etsinyt samanlaista väriä nyt jokapaikasta mutta vielä ei ole löytynyt :(

Kommentoi