SAN FRANCISCO

Terveisiä täältä lännestä. San Francisco on ollut aivan mahtava. Samaan aikaan suurkaupungin vilinää ja vilskettä, mutta rento tunnelma, sympaattiset talot ja raitiovaunut sekä mielettömät mäet joka suunnassa. Eilinen ilta meni aivan kuolleena, kun oli matkustusta takana vuorokausi. Tänään oli tarkoituksena vuokrata pyörät ja hurauttaa niillä Golden Gatelle. Kuitenkin ilma oli sen verran kylmä aamulla, että hylkäsimme ajatuksen. Sen sijaan olemme kävelleet toista kymmentä kilometriä. Kaiken kaikkiaan aivan mieletön kaupunki. Melko pintaraapaisuksi jää tämä tutustuminen, sillä huomenna lähdemme jo ajamaan rannikkoa alaspäin. Tässä kuitenkin hiukan kuvia ensimmäiseltä päivältä. 

Tällä hetkellä makoilen hotellin sängyllä ja jalat huutaa hoosiannaa. Koko päivän mittainen mäkien käveleminen kuluttaa yllättävän paljon voimia. Teillä onkin siellä jo lauantaiaamu, joten ei muuta kuin ihanaa viikonloppua! Huomenna olisi luvassa kysymyspostauksen vastauksia :)

Kommentit

Minni (Ei varmistettu)

Ihanaa! Nauti matkastasi! Meillä edessä kesällä samanen ajomatka rannikkoa pitkin, josta jäämme Laguna Beachille sitten relaamaan! :)

Elisa (Ei varmistettu)

On kyllä ihanaa ollut! Ja suosittelen kyllä :) Täällä on vaikka kuinka paljon nähtävää!

(Ei varmistettu)

Tämä matkan seuraaminen on jo nyt hirveetä kidutusta, kun itsellä hirveä kaipuu samoihin maisemiin :D Pitää nyt kääntää tää semmoiseksi positiiviseksi haaveiluksi! Ihanaa loppumatkaa! Tiedän, että siitä tulee huikeeta! :)

marjut (Ei varmistettu)

Voi että! Haluisin itsekin San Fransiscoon, matkakuume vaan kasvaa kun lukee tän postauksen! Toivottavasti sulla on hauskaa:D

Elisa (Ei varmistettu)

Itseasiassa ollaan juuri Montereyssä ensi yö! :) Ja hitsi, noi kirpparit kuulostaa ihan liian hyviltä. Harmi kun täällä on niin vähän aikaa, olisi saanut helposti kulutettua monta päivää! Kiitos kovasti :)

Elisa (Ei varmistettu)

Me lähettiin jo San Franciscosta eteenpäin :) Pyörät olisi olleet kyllä ihan mahtavat, mutta oli välillä niin kylmä tuuli ettei oikein olisi tarjennut pyöräillä :/ Ensi kerralla sitten :)

Elisa (Ei varmistettu)

Oiii! Teillä on varmasti ihan upea reissu tulossa :)

Elisa (Ei varmistettu)

Mahtavaa! Kiitos ja ihanaa reissua myös teille! :) Siellä on varmasti vaikka kuinka paljon nähtävää!

Elisa (Ei varmistettu)

Voieiii! Soriii :D Ja kiitos!

(Ei varmistettu)

San Fransisco on aivan ihana kaupunki! Olin siellä itse ensimmäistä kertaa viime vuoden elokuussa. Luulin tulleeni lämpimään, mutta aika koleaa siellä oli silloinkin. Kaupungissa on parasta boheemius ja rento elämäntyyli. Hippikaupunginosa Haight Ashbury oli mielentön, niillä kirppareilla olisi voinut viettää pidemmänkin aikaa. Toinen, mikä viehätti kaupungissa astellessani, olivat pitkät 'pieerit'. Kunnon kalastajakylän tunnelmaa Tyynen valtameren rannalla. Ehdin itsekin tsekata kertaalleen tietyt merkkipaalut ennen rannikkoa alaspäin ajoa. Jos ajetelle Pasific Coastia, poiketkaa Montereyssa! Siellä on hieno aquarium, mistä löytyy vaikka mitä mereneläviä. Erityisesti meduusat kannattaa tsekata! Mukavia matkapäiviä sinne!

(Ei varmistettu)

San Francisco on aivan upea! Jos teillä on vielä tuo pyöräjuttu suunnitelmissa niin suosittelen että otatte pyörät, ajatte sillan yli Sausalitoon ja sieltä bussilla Muir Woodsiin :) Takas pääsee sit kätevästi lautalla, me vuokrattiin pyörät ihan vaan Fisherman's Wharfista. Tulee ikävä tota paikkaa, enjoy!!

Tiia (Ei varmistettu)

Ihania kuvia! Oon ite tällä hetkellä juuri näissä San Franciscon maisemissa :) lennettiin tänne keskiviikkona ja ollaan ihan lomalla 2 viikkoa! Tykkään tosi paljon ja nähtävää on jäljellä roimasti. Asutaan vähän kauempana keskustasta, mut täältä pääsee bussilla huristamaan joka paikkaan :) tää mäkisyys vähän yllätti :D päivä kävelyn jälkeen on aika poikki pelkästään jo aikaeron takia :D ihanaa lomaa teille, toi autolla ajamisen hyvä puoli on, että näkee niin paljon eri paikkojan! Me vuokrataan ens viikolla auto että nähdään vähän enemmän :)

Kommentoi