Seaside memories

Päätin ottaa hiukan jälkikäteen osaa Vilman valokuvahaasteeseen. Tarkoituksena on siis julkaista yksi kuva päivässä kuvateksteineen. Otsikot ovat ennalta määrätty ja kuvan pitää jollain tapaa liittyä otsikkoon. Rakastan katsella vanhoja kuvia ja tämä on hauska syy käydä läpi arkistoja. En usko että minulta tulee ihan jokaiselle päivälle kuvaa, mutta julkaisen ainakin niitä, mistä on.

Ensimmäisen kuvan aiheena on Seaside memories

Olimme vuosia sitten ystäväporukalla Balilla ja päätimme lähteä Gilin saarille. Matka kesti koko päivän, ajoimme pienessä kuumassa pakettiautossa ja seilasimme pienillä paateilla. Matkustusväsymys oli melko huipussaan kun illansuussa saavuimme vihdoin saarelle. Silloin viimeistään rakastuin matkustamiseen. Kaikki se päivän rankkuus unohtui saman tien kun jalat laskeutuivat Gilin valkoiselle hiekalle.

Käsillä oli päivän maagisin hetki, taivas näytti upealta laventelin eri sävyissä. Painelimme rannalle syömään, väsyneinä, nälkäisinä, mutta hurjan onnellisina. Oli aivan hiljaista, ympärillä vain rantaviivaa, muutamia kalastajia paateillaan ja pieniä bungaloweja hiekalla. Horisontissa olevat vuoret maalautuivat lilaksi ja sekoittuivat pilviin niin, ettei tiennyt mistä taivas alkaa ja vuori loppuu. 

Kommentit

Tite (Ei varmistettu)

voiiih, ihana paikka! Voi kun pääsis taas. :)

mirtsu (Ei varmistettu)

oi, gilin saaret on kyllä semmoinen paratiisi että <3

Kommentoi