Silmäkarkkia

DSC_0748.jpg

Kaupallinen yhteistyö: Fazer

Myönnän olevani heikkona kauniisiin pakkauksiin kaikessa kulutustavarassa. Se olikin ensimmäinen asia, johon ihastuin näissä Fazerin vadelman makuisissa lakritseissa. Ja voin kertoa, ettei maku jäänyt kakkoseksi. 

Ulkonäössä on jotain tietyllä tapaa retroa, mutta samalla modernia. Se on niin tyylikäs, että mietin heti vähän erilaisia tarjoiluratkaisuja illanistujaisiin. Rakastan tarjoiluja, jotka ovat jo sinällään visuaalisesti hyvän näköisiä ja säästävät emännän ja isännän hermoja kun niitä ei tarvitse itse valmistaa. 

Pakkauksen graafinen ilme toi heti mieleen 60-luvun, Lontoon, paksut kissamaiset rajaukset silmissä ja pinkin huulipunan. Itse lakupötköt taas muistuttavat mielestäni nahkahousuihin puettua jalkaparia. Kokosin pakkauksesta ammentavan inspiraatioboardin. Tämä on mielestäni aika hauska tapa herätellä omaa luovuuttaan. Ja on aina jännä nähdä, miten erilaisia assosiaatioita joistain esineistä, asioista tai kuoseista ihmisille tuleekaan. 

Mitä teille tulee pakkauksesta mieleen? Heräsikö samoja mielleyhtymiä vai jotain aivan muuta? 

Instagramissa on tällä hetkellä käynnissä kilpailu, jossa parhaat inspiraatiokuvat palkitaan Fazer Lakritsi -tuotepalkinnoilla. Kisa on käynnissä 7.10. saakka, ja osallistua voi tägäämällä kuvaan #fazerlakritsi ja @fazersuomi. Jaossa on 10 kappaletta palkintoja!

fazeer.jpg

DSC_0773.jpg

DSC_1798.jpg

DSC_0745.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *