Sinäkin voit rakastua aamuihin

Käsi ylös, kuka muu vihaa aamuja? Koska itselleni aamut ovat aina yhtä kamalia, varsinkin jos herätyskello soi ennen kahdeksaa, olen keksinyt erilaisia tapoja helpottaa nousemisen tuskaa. 

  1. Tee illalla mahdollisimman paljon valmiiksi. Tuorepuuro jääkaappiin odottamaan tai smoothie-ainekset valmiiksi kuorittuina ja paloiteltuina. Lataa kahvinkeitin myös etukäteen, jotta voit aamulla vain laahustaa napsauttamaan sen päälle. 
  2. Tee oma playlist aamuja varten. Haluatko kuulla energisiä kappaleita vai rauhallisen eteeristä musiikkia? Valitse biisit sen mukaan. Myös Spotifyin valmiit listat toimivat hyvin aamuisin.
  3. Laita kynttilöitä palamaan ja kääriydy pehmoiseen kylpytakkiin tai vilttiin Hesaria selaillessa. 
  4. Laita kello soimaan hyvissä ajoin, äläkä torkuta. Nouseminen on aina yhtä kamalaa, joten yhtä hyvin sen voi tehdä varttia aikaisemmin ja välttää aamuhätäilyt.

 

I've always hated mornings. Because of that, I've created some tricks to make them easier. For example you can do overnight oats ready to the refrigerator or load the coffee machine in the evening. I've done different playlists for mornings too. Candles and fluffy robes helps too!

 

Kommentit

Kun herätyskello soi klo 5:30 ei siinä paljon naurata. Koitan kuitenkin aina tehdä tuorepuuron valmiiksi ja nappaan sen sekä kahvin töihin mukaan. Helpottaa edes vähäsen, mutta suoraansanottuna kyllä näin aikaiset aamut on aika syvältä! Kaiholla muistelen kuinka Suomessa sain nauttia joustavasta työajasta ja etätöistä.

Elisa Lepistö

Uskon :( mullakin kentällä työskennellessä alkoi vuorot välillä viideltä. Koko päivä meni ihan sumussa. Mutta onneksi on tuorepuuro <3

AnniT (Ei varmistettu) http://paraneekovaihtamalla.wordpress.com

Hyvää Huomenta!

Eräänä aamun Helsingissä vuosia sitten pysähdyin rautatieasemalla aamuruuhkassa. Olenko tyhmä? Miksi ihmeessä täytyy juosta pinna kireällä. Jos kävelen rauhassa ja katson ympärille, olen ehkä 2-3 minuuttia myöhemmin siellä missä olen. Samalla aloin heräämään myös hieman aiemmin. Aamuvihan synnytti se, että on kiire. Koko päivä lähtee parammin käyntiin, kun ehtii istumaan ja syömään aamiaisen ja juomaan kupin kahvia. Nykyään herään 1,5 - 2 h ennen lähtöä. Ehtii vaikka kommentoida jonkun blogiakin :-)

Elisa Lepistö

Ihana oot! Hyvää huomenta :) 

Ihan loistava oivallus tuo, ettei tarvitse juosta paikasta toiseen. Mulla kiire ei ehkä ole se, mikä aamuvihan synnyttää (koska freelancerina harvoin on aamuisin tiukkaa aikataulua), mutta tuo ympärille katselu ja rauhassa tallustelu unohtuu silti liian usein. Kiitos muistutuksesta! <3

EricaK
EricaK

Aamut <3

sonjaaleksandras (Ei varmistettu) http://sonjaaleksandras.fitfashion.fi

Ihana postaus! Olen ennen ollut aamuihminen, mutta lapsentulon jälkeen heräämisestä on tullut vaikeaa. Yöt risaisina on järkyttävän vaikea nousta ylös aamulla. Tuo aamumusiikki on tosi hyvä vinkki, itse sitä aina "unohtaa" laittaa musat soimaan vaikka se auttaisikin oloihin.

Ja pakko sanoa, että tykkään todella paljon sun blogista, kuvat ja kaikki = rakkautta. Saan paljon inspiraatiota niin elämään kuin omaankin tekemiseen blogissa.

-Sonja

Elisa Lepistö

Voi kiitos hurjan paljon! <3 Ihana kuulla!
Ja tosiaan, se on jännä miten joskus unohtaa tosiaan laittaa musiikkia ja tuntuu vähän kuin jotain puuttuisi. Sillä saa ohjailtua omia fiiliksiä niin hurjan paljon eri suuntiin. 

Ninni / Visions (Ei varmistettu) http://visions-ninni.blogspot.fi

Ah aamut on ihania! En itse kyllä ollut yhtään aamuista ennen, mutta opettelin tykkäämään, ja nää vinkit kuulostaa ihan mun aamuvinkeiltä, mitä kirjoittelin itse vähän aikaa sitten blogiini! Tosin toi spotify lista aamulle on kyllä huippu idea! Menee toteutukseen! Kiva postaus!

Elisa Lepistö

Kiva kuulla! Ja siis aamut ilman musiikkia on ihan kamalia :D vähän niinkuin bussimatkat ilman musiikkia! 

Sinii (Ei varmistettu)

Ennen inhosin aamuja, aikainen herätys, tietty aikataulu, kiire ja minullehan aamulla ei todellakaan kannattanut puhua...
Toisin kuin nyt, aamut on mulle sellaista omaa aikaa. Saa rauhassa heräillä poikaystävän vielä nukkuessa, joka tosiaan tarvitsee omiin aamuihinsa sen 10-15 min. Saatan herätä jopa muutamaa tuntia ennen töihin lähtöä. Aamupalan ohessa katso yleensä yhden jakson jotain hyvää sarjaa. Mieli paranee heti, kun lempparisarja pyörimässä :) Kaikki ei tosin ole ymmärtäneet, miksi herätä niin paljon aikaisemmin :D

Elisa Lepistö

Mulla on ihan sama! Ja se ero on ihan hurja, jos oon herännyt vaikka tunnin ennen poikaystävää. Se on aina ihan ihmeissään, että miten SÄ oot noin hyvällä tuulella aamulla?! :D ja sarjat on kyllä myös parasta aamukoomailun ohessa!

Kommentoi