Siskopäivä

Ai että miten hauska päivä eilen oli! Olimme juhlistamassa isosiskoni synttäreitä Tikkurila Festivaaleilla. Kun saavuimme Hiekkaharjun juna-asemalle päivällä, tuli vettä aivan kaatamalla. Alikulun kohdalla autotie näytti enemmän joelta kuin tieltä, sillä se tulvi niin rankasti. Heitimme sadetakit päälle, otimme kengät pois jalasta ja kahlasimme alueelle ukkosen säestäessä Parkkosen keikkaa. 

Vesalan esiintymisen jälkeen taivas alkoi kuitenkin repeillä ja lopulta päivä oli varmasti yksi tämän kesän kuumimmista. Istuskelimme rantatuoleissa, söimme kaikkea hampurilaisista tartar-pihveihin ja nautimme musiikista. Oli ihana päästä pitkästä aikaa hengailemaan kahdestaan koko päiväksi ilman kiirettä minnekkään. Illan kruunasi Apulannan keikka, joka oli aivan parasta. Olen tutustunut bändiin alkujaan 90-luvulla juuri isosiskoni jalanjäljissä ja sen takia olikin erityisen nostalgista olla keikalla hänen kanssaan. 

Festari yllätti muutenkin positiivisesti, sillä paikka oli laitettu todella kivan näköiseksi. Yöllä hipsimme kotiin leveät hymyt kasvoilla ilotulitusten valaistessa tietä. Tästä pitää ehkä tehdä jokavuotinen perinne! <3

 

Kommentoi