Söderskär

 

Jo parina aiempana kesänä on ollut isosti mielessä kotimaan matkailu. Jotenkin kesä aina hurahtaa niin nopeasti vuosi toisensa perään ohi (ja yhtäkkiä jokainen päivä on täynnä ohjelmaa), että syksyllä tajuaa ettei sitten tullutkaan lähdettyä mihinkään. Tänä vuonna kuitenkin löimme lukkoon jo keväällä pienen Suomi-reissun, ja nyt on vihdoin sen aika. Ensimmäisenä oli vuorossa Söderskärin majakka Porvoon ulkosaaristossa, jonne pääsi näppärästi Vuosaaresta järjestetyllä risteilyllä. 

Päivä oli aamulla vähän viileämpi, ja meidän poppoo olikin ainoat koko veneessä. Paikka oli pieni, sympaattinen ja täynnä vanhan ajan tunnelmaa. Tuli mieleen muumipappa ja meri. Syötiin eväsleipiä ja lämmittelimme käsiä kahvikuppien ympärillä. Takaisintulomatkalla kaikki nukahdimme paatin sohville päiväunille. Rakastan nukkua veneessä, sillä se keinuttaa ihanasti uneen. 

Nyt tulimme vielä täksi yöksi kotiin ja huomenna heräämme aikaisin hakemaan vuokra-autoa, ja otamme nokan kohti Saimaata! Mikäli netti toimii kaikissa paikoissa, yritän laittaa kuulumisia tänne bloginkin puolelle. Nyt pitää kuitenkin mennä pakkaamaan huomista varten. 

 

Kommentit

Nann (Ei varmistettu)

Hei mistä on nuo sun ihanat farkut ja toi neule?
Muutenkin aivan ihanan näköstä, täytyy varmaan itsekin joskus käydä tuolla poikkeamassa :)

Elisa Lepistö

Farkut on Gina Tricot:sta ja sellainen mammamalli. Ja neule on Samujin! :) <3 

Kommentoi