Street Food

DSC_9949.jpg

Jos Hernesaaren rannan ja Nycin Meat Packingilla sijaitsevan Gansevoort Marketin yhdistäisi, olisi lopputuloksena varmaankin jotain tämänkaltaista, kuin Kööpenhaminan Papirøen Copenhagen Street Food. Ulkona on aurinkotuoleja, pitkiä pöytiä, puutarhavaloja, kontteja ja hyvää musiikkia. Sisällä erilaisia ruokakojuja laidasta laitaan.

Kokeilin itse riisipaperirullia tahini-jogurttikastikkeella ja ne oli ihan mielettömän hyviä. Sivuun tuli vielä edamame-papuja merisuolalla. Toimii!

Olen jotenkin nähnyt Köpiksen nyt ihan uudessa valossa, kun ennen on tullut pyörittyä lähinnä ihan keskustan alueella. Täällä on ihan huikea meininki! Kamera on jäänyt tarkoituksella aika paljon kämpille ja on ollut ihana huidella ilman laukkua ja vain nauttia jokaisesta hetkestä, niiden tallentamisien sijaan. Snapchatissa on kuitenkin tunnelmia eiliseltä (@pikkutyyppi) ja olipahan ihan mahtava meininki kaduilla. 

Copenhagen Street Food Market was amazing! Good food, lovely venue, good music and a lot of tables to sit and enjoy the meal and some drinks. 

DSC_9950.jpg

DSC_9955.jpg

DSC_9962.jpg

DSC_9964.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *