Sunday Sport Club

Ai että miten kiva sunnuntai ollut jo tähän mennessä. Soitimme aamupäivällä ystävillemme ja ehdotimme jotain pientä ulkotreeniä & koripallon pelaamista. Onneksemme he olivatkin juuri lähdössä treenaamaan, joten pääsimme yhdistämään voimamme. Pelailimme ensin koripalloa ja vedimme lopulta nelistään vielä kunnon treenin. Ensin vähän spurtteja, sitten kuntopiiriä ja loppuun vielä pariharjoittelua. Oli kivaa kun oli kerrankin melko saman kokoinen pari. Poikaystävän kanssa treenatessa on nimittäin välillä mahdoton tehdä joitain liikkeitä. 

Viime kesänä kokoonnuimme samalla porukalla usein sunnuntaisin tekemään mehua, pelailemaan lautapelejä tai piknikille seurasaareen. Tänä kesänä taidamme aloittaa sunnuntaitreeni-perinteen. Ihan paras tapa päästä liikkeelle kotoota ja nauttimaan raikkaasta ilmasta. Nyt kun on vatsa täynnä ruokaa, posket punaisena ulkoilusta ja kädet hellänä punnerrustreenistä, ei voi olla hymyilemättä. On vain yksinkertaisesti niin hyvä fiilis. Vaikka eilen tuli oltua myöhään ulkona, tänään siitä ei ole merkkiäkään. Kaipa tämä on juuri sitä balanssia, minkä perään eilen huutelin.

Ja illalla olisi vielä luvassa Suomen peli. Hyviä kisastudioita kaikille, jotka meinaavat matsin kattoa! Ja muutenkin ihanaa sunnuntaita kaikille!

This sunday has been all about being outside and training. We spent the afternoon playing basket ball and doing all kinds of workouts with a friend couple. It was so much fun that we might do a tradition of this. 

 

Kommentoi