SUNSET

Täältä meiltä on vartin pyörämatka rannalle, mutta sinne tekee mieli polkea usein. Yhtään varsinaista rantapäivää ei ole tullut vielä vietettyä. Kuitenkin aamun lempeää valoa on käyty ihailemassa ja illalla puolestaan auringonlaskua. 

Mietin tässä juuri, että miksen Suomessa lähde yhtä usein katsomaan auringonlaskuja kuin ulkomailla? Se ei vaadi mitään muuta kuin vähän lämpimämmät vaatteet ja ehkä termariin teetä. Kesälläkään ei tullut kertaakaan mentyä varta vasten auringonlaskua tiirailemaan. Pakko tehdä tähän muutos jatkossa. 

I wonder why I watch sunsets so rarely when I'm home. They are just as beautiful there and doesn't require other than walking 500 meters to the beach. When we'll get back, I will definitely do that more often. 

Kommentit

Kiti

Upeat kuvat. <3 Mä oon kunnon auringonlaskufriikki, lenkkeilen auringonlaskun aikaan aina kun mahdollista. Sävyt muuttuvat upeasti eri vuodenaikoina, nytkin ne on ollut upeita lumisessa pakkasmaisemassa. Tosin talvella aurinko laskee niin aikasin ettei sitä aina ehdi nähdä. :D

Elisa Lepistö

Oi mikä ihana idea noi auringonlaskulenkit. Tällaisena juoksun vihaajana voisi saada itsensä motivoitua tuolla verukkeella :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Näyttää tosi ihanalta!

Elisa Lepistö

Aika ihanaa täällä onkin <3

Minnea
Minnean muruja

Todella upean vaaleanpunainen taivas! Hienot kuvat!

Elisa Lepistö

Kiitos Minnea! :)

Kaisa H.

Ihania kuvia

Kommentoi