SUNSET DINING

Kerroinkin jo, että Dami on osoittautunut oikeaksi ostostaivaaksi. Itse vannon kirppiksien ja vintageputiikkien nimeen ja täältä niitä löytyy vaikka millä mitalla. Luulisi, että Pariisin vintage-kaupat moneen kertaan kolunneena en enää yllättyisi mistään, mutta täällä tarjonta on kuitenkin ihan omaa luokkaansa. Plussaa myös siitä, että hinnat pysyvät aisoissa. Parhaat kaupat ovat mielestäni olleet "the nine streets"- alueella. Löysin sieltä ihanan Hollantilaisen merkin nimeltä Stieglitz, jonka kuvan paita on. Sieltä löytyy myös ihania terasseja, kahviloita ja lounaspaikkoja. Kävelymatkan päässä on alue nimeltä Jordaan, jossa on kiva katu nimeltä Haarlemmerstraat, jossa on kivoja pieniä vaatekauppoja ja vintageliikkeitä. Samalla seudulla on myös kivoja ravintoloita. Kävimme perjantaina siellä illallistamassa. On jotenkin ihan luksusta, kun voi syödä kaikki ateriat ulkona! 

 

Laukku - The Kooples

Housut - Gina Tricot

Sandaalit - Jenkeistä

Paita - Stieglitz

Lasit- Vintage

Kommentit

Lina-Maria (Ei varmistettu)

Oi, ihania kuvia tässä ja edellisessä postauksessa!

Itse asun Damissa, joten kiva lueskella hyvin onnistuneesta reissusta ja mitkä osat kaupungista ovat olleet sun mieleen. :)
Kiva olisi tosiaan lueskella vähän tarkempaakin matskua reissusta. Ehkäpä ootte käynny paikoissa, joihin ei oo ite vielä löytänyt!

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos Lina-Maria! Tää on tosiaan ihan mieletön kaupunki! Voin kirjoittaa vielä tarkemmin eri paikoista ehdottomasti :)

Ninnee (Ei varmistettu)

Voi kuinka kaunis oot!

Elisa (Ei varmistettu)

Voi kiitos ! <3

Milla (Ei varmistettu)

Mustakin ois kiva kuulla sulta vielä vinkkejä! Lähden sinne mini lomalle to-ma niin tuun tsekkaa viel jos tänne ois ilmestyny vielä Dami postaus :)

Elisa (Ei varmistettu)

Heiii, lisää vinkkejä tulossa! :)))) Ihanaa reissua!

paulassoffia (Ei varmistettu)

aivan ihana asu ja kuvat !!<3

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos Paula <3

Kommentoi