Supernopea ja herkullinen parsapasta

Pasta-annoksesta saa hiukan ravitsevamman korvaamalla puolet pastasta jollain kasviksilla. Esimerkiksi tankoparsa sopii loistavasti täydentämään tagliatelleruokaa. Tähän voisi käyttää myös esimerkiksi sieniä, ruusukaalia, kaalisuikaleita tai vaikka paprikaa. Tästä tulee iso annos yhdelle henkilölle.Kauppalistalle:

  • nippu tankoparsaa

 

  • 100 g ilmakuivattua kinkkua

 

  • Fetaa

 

  • Tagliatelle-pastaa

 

  • Creme Bonjour valkosipuli

 

  • 2 Punasipulia

 

  • Pestoa

Aloita laittamalla pastavesi kiehumaan, itse laitoin 2 pientä nippua tagliatellea kun söin yksin. Huuhtele & kuori parsat ja leikkaa kannat pois. Pilko ne n. pikkurillin pituisiksi paloiksi. Laita pannu kuumenemaan öljyn kera ja paista parsapaloja niin että ne saavat kauniin värin. Maustoin ne tässä vaiheessa myös valkosipulijauheella. Lisää pannulle pilkotut sipulit, koko paketti ilmakuivattua kinkkua, muutama nokare fetaa ja ruokalusikallinen valkosipuli Bonjouria. Kun juustot ovat sulaneet ja pasta valmis, pyöräytä pasta pannulla sekaisin kastikkeen kanssa ja lisää halutessasi n. 1 rkl pestoa.

 

Mukavaa viikonloppua!

Kommentit

Mette (Ei varmistettu)

Löysin tän sun blogin ihan vahingossa ja tykästyin tähän samantien! :) Mieleeni juolahtikin kysymys; voisitko sä auttaa mut alkuun tän mun elämäntaparemontin kanssa? Oon ensi kuussa 18 -vuotta täyttävä tyttönen, joka ei ole tyytyväinen elämäntapoihinsa tai ulkonäköönsä ja haluaisin kovasti tehdä asialle jotain, en vain tiedä mistä aloittaa :(

Jos sulla vaan mitenkään ois aikaa neuvoo mua ja auttaa mut alkuun niin voisitko laittaa vaikka sähköpostia mettemiau@gmail.com Olisin todella kiitollinen!

Elisa (Ei varmistettu)

Moikka! Kiva että tykästyit! Laitan sulle tänään sähköpostia :)

Sirpa (Ei varmistettu)

Oi kiitos reseptivinkistä! Täytyt ehdottomasti kokeilla, sen verran herkulliselta näyttää;)

Henu (Ei varmistettu)

Ensinnäkin, kiitos inspiroivasta blogista! Hyvä fiilis ja tekemisen meininki paistaa tänne ruudun toisellekin puolelle :) Tuli mieleen ehdottaa, että pastaa voisi modata niin että paahtaa kinkut uunissa rapeiksi ja murentaa pastan päälle! Toimii ainakin salaateissa noi uunissa kuivaksi paahdetut kinkunpalaset. Pitää itekkin kokeilla tätä herkullisen kuulosta reseptiä!

Pauliina (Ei varmistettu)

Millähän kinkun kannattaisi korvata kun en syö punaista lihaa? :)

Kommentoi