Surf Camp kutsuu

*leiri saatu alennettuun hintaan blogiyhteistyönä

Olimme viime vuonna Asenteen surffileirillä Balilla Saran kanssa. Ihastuin silloin meininkiin täysin, ja päätin että sinne on päästävä uudelleen. Tänä vuonna mukaan tulee myös kummankin poikaystävät, sillä viime vuoden hehkutus on ollut niin kovaa. Täällä olen kirjoittanut viime vuoden kokemuksesta. Tänä vuonna leirejä järjestetään kaksi peräkkäin. Me osallistumme tuohon ensimmäiseen. 

Tuntuu hölmöltä lentää noin kauas vain parin viikon takia, mutta emme ole vielä päässeet oikein yhteisymmärrykseen siitä, olisiko Balilla vain pidempään vai yhdistäisikö siihen jonkun naapurimaan. En haluaisi ottaa yhtään ylimääräistä lentoa, joten olen itse Balin kannalla. Tästä tulee luultavasti talven ainut reissu, niin olisi ihana saada kunnolla aurinkoenergiaa talteen. 

Olen kuitenkin ihan älyttömän innoissani leiristä. Kahden viikon intensiivisessä jaksossa oppii niin paljon enemmäin kuin satunnaisilla surffikerroilla. On myös kiva mennä takaisin tuttuun ympäristöön. En malta odottaa kaikki ihania ruokia ja ravintoloita missä kaikki on superterveellistä eikä mikään maksa mitään. 

Mikäli leiri kiinnostaa, täältä pääset varaamaan omasi! 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihan tosi mahtavasti sun ja Saran ilmastotalkoot etenee. Olette inspiraatio kaikille. Muistakaa syödä goji marjoja ja avokadoa ja juoda kookosvesiä ja kauhistella muoviroskaa siellä sitten. Vähän vaikka keräätte roskia samalla, kun surffaatte.
Hienoa työtä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kahden viikon kaukomatkahan on tälle porukalle suorastaan pitkä loma. :D Ovat käyneet kuvaamassa pakaroitaan kaukomatkalla joskus pitkän viikonlopun ajan.

Nina K. (Ei varmistettu)

Pakko myöntää naurahtaneeni näille ylläoleville kommenteille, sillä samanlaisia ajatuksia heräsi minullakin. Matkaseurueeseen kuuluvat kirjoittavat ovat bloganneet viimeaikoina mm. ulkokuorista ja tykkäysmääristä sekä lentämisen päästöistä. Lisäksi mun mielestä etenkin tässä postauksessa (pakara-) kuvitus on kornia ja jopa huvittavaa, jollaiseksi sitä tuskin oli tarkoitettu.

Vaikutat oikeasti tosi symppikseltä ja fiksulta nuorelta naiselta, mutta nyt alkoi tuntua, että ehkä hieman aliarvioit lukijoitasi, Elisa.

Tasaraita

Ehkä olennaisin tieto tuosta leiristä jäi pimentoon, hinta nimittäin. Muut tiedot kyllä löytyi, mutta reissuissa kiinnostaa myös yleensä aika paljon se, että mitä se kustantaa, siitä on paljon kiinni pystyykö itse lähtemään vai ei. :) Vai olinko vaan puolisokea enkä löytänyt hintaa?

La Dolce Musica (Ei varmistettu) http://www.nouw.com/ladolcemusica

Ihania kuvia! Olen joskus kokeillut surffausta Marokossa ja haluaisin ehdottomasti surffileirille joku päivä. En tiedä jos menisin Baliin asti leirin takia kun niitä löytyy varmaan lähempänäkin :) Bali olisi kuitenkin hieno kohdemaa!

Ellaaaar (Ei varmistettu)

Ois kyllä kiva lähteä, mutta pitäisi lähteä yksin. :D En tiedä oonko tarpeeksi rohkea siihen.

fireboy and watergirl (Ei varmistettu) https://fireboyand-watergirl.com

So cool!

Inskku (Ei varmistettu)

Poikaystävä.. Kutsutaanko Kalliossa avomiestä poikaystäväksi?

Kommentoi