SURF RANCH

Huomenta Nicaraguasta!

Tänne tulo meni paljon kivuttomammin, kuin osasin koskaan kuvitella. Saimme otettua suoran kyydin Nicaraguan rajalle hotelliltamme, ja rajalla meni ehkä puoli tuntia. Sieltä jaoimme taksin yhden Islantilaisen pariskunnan kanssa San Juan Del Suriin ja jatkoimme samalla taksilla suoraan hotellille.

Olimme hotellilla jo kello kaksi päivällä, eri juuri Check in-aikaan. Olemme nyt kolme yötä Surf Ranch-nimisessä hotellissa. Tämä on kolmen kilometrin päässä San Juan Del Surin keskustasta, mutta hotellilla on ilmainen shuttlebussi, joka menee tätä väliä kolmen tunnin välein edestakaisin. 

En ole koskaan aiemmin ollut tällaisessa hotellissa, jossa on näin paljon aktiviteetteja. Huoneemme edessämme on esimerkiksi skeittiparkki! On myös seinäkiipeilyseinä, airbag jump- paikka, beach volley kenttä ja uima-allas. Istuskelimme skeittiparkilla katsoen muiden temppuilua, ja tutustuimme yhteen kanadalaiseen pariskuntaan. He olivat valinneet hotellin juuri sen takia, että pääsee skeittaamaan. He hyppivät myös hurjapäisinä tuohon ilmatyynyyn. 

Saimme kuulla tänään myös, että tänne on juuri valmistunut oma sali. Kävimme heti tekemässä treenin omalla salilla, ja sieltä löytyi kaikki, mitä kunnon treeniin tarvitseekaan. Emme ole hirveästi vielä pyörineet keskustasta, kun hotellilla on ollut ihanaa levätä matkustuspäivän jälkeen. Huomenna otan varmaan kameran mukaan ja suuntaan kuvailemaan vähän keskustaan. 

Ensitunnelmat Nicaraguasta ovat todella hyvät. Köyhyys näkyy todella paljon, mikä oli odotettavissakin, mutta ihmiset ovat todella ystävällisiä. Eilen kävimme jo testaamassa yhtä ravintolaa G&G Gourmet, ja se oli todella hyvä. Jännitin hiukan, miten pystyn jatkamaan kasvislinjalla täällä, missä valinnanvaraa tuskin on samalla mitalla kuin Santa Teresassa. Tähän asti kuitenkin olen löytänyt hyvin syötävää. 
 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *