SUURI kiitos teille!

Aivan uskomatonta, että blogini on ollut vasta viikon pystyssä, ja tässä ajassa täällä on käynyt jo 10 000 lukijaa!! Olen erittäin otettu teidän mielenkiinnostanne kirjoituksiani kohtaan :) Nöyrimmät kiitokset kaikille ystäville, kavereille, tutuille, ja tietenkin teille ihanille kommentoijille ketkä ovat kannustaneet minua jatkamaan. Näköjään Suomen blogimaailmassa oli tilaa vielä yhdelle terveys/ruoka/liikunta-blogille.

On ollut ilo huomata, kuinka ihmiset ovat alkaneet kiinnittämään terveellisyyteen ja omaan hyvinvointiin yhä enemmän huomiota. Toivon että pystyn blogin avulla kannustamaan teitä jatkossakin tekemään hyviä valintoja ruoan suhteen, sekä motivoida teitä liikkumaan. Haluan olla elvänä esimerkkinä siitä, kuinka terveelliset elämäntavat vaikuttavat ihmiseen kokonaisvaltaisesti.

Jatkossakin saa antaa postaustoiveita, niitä on mukava toteuttaa. Ajattelin jossain vaiheessa tehdä ainakin sellaisen kotitreeni- postaussarjan lihaksittain, esimerkiksi videoiden tai kuvien kanssa. Voisin tehdä myös välillä sellaisia ruokapäiväkirja-tyyppisiä juttuja.

Hyvää viikonloppua kaikille! Rentoutukaa ja nauttikaa ulkoilmasta (huono sää on vain pukutumiskysymys) :) Minä lähden vapaapäivän viettoon!

Rantajumppaa 2011 :)
 

Kommentit

Anonymous (Ei varmistettu)

Kiitos itsellesi kirjoituksistasi. Sinulla on mielestäni mukavan positiivinen ja laaja-alainen näkökulma tuohon terveellisyyteen ja liikkumiseen, jolloin tälläisella, liikunnallisesti hukassa olevalla ylipainoisella yksilöllä ei tule hirveästi syyllisyyden tunteita omasta tekemisestään tai tekemättä jättämisestään.Nykyajan nettikirjoittelussa on hirveän vallitsevana tietynlainen tuomitsevaisuus ja ehdottomuus, kaikkien pitää mennä kuin höyryjuna kohti samaa tavoitetta ja samalla tavalla. Virheistä oppii, myös niistä joita tekeen terveyden ja oman fyysisen olemuksensa suhteen. Joillakin siinä menee kauemmin, ja valitettavasti joillekin tulee niistä vähän vakavampia seurauksia. Mutta emme ole samanlaisia, emmekä pidä samoista asioista. Miksi sitten toiset saisivat tehdä sitä mistä pitävät ja toiset joutuvat tekemään samaa, vaikka eivät pitäisi siitä yhtään?-Anna-

Elisa (Ei varmistettu)

Mahtava kuulla!Ihan punastelen täällä, kun olen niin otettu tällaisista kommenteista. Loistavaa että olen inspiroinut sinua, toivottavasti myös jatkossa! :))

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos Niklas :) ja tervetuloa !

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos ihana! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos Janni! <3 Tää on ollut itsellekin todella motivoivaa tämä kirjoittaminen. Tähän jää ihan koukkuun! :)

msbottom (Ei varmistettu)

Niin jää! Sairaan nopeesti. Blogista tulee kuin oma rakas lapsi! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Ihana kuulla Anna, Tuo onkin ollut tavoitteeni: kannustaa, ei lannistaa! Haluan pitää blogini jatkossakin positiivisena, ja toivon juuri että ihmiset voisivat tehdä niitä pieniä muutoksia omassa arjessaan. Ei kukaan muutu päivässä porkkananpuputtajaksi ja himotreenajaksi, eikä niin pidäkään. Pienillä asioillakin saa niin paljon aikaan, että niistä on hyvä aloittaa. Ja juuri niinkuin sanoit, joku rakastaa juoksemista kun toiselle se on kamalan epämiellyttävää. Se ei onneksi ole ainoa liikuntamuoto, joten sitä ei tarvitse hampaat irvessä tehdä. Mukavaa päivän jatkoa sinulle!

Sara (Ei varmistettu)
isa kanerva (Ei varmistettu)

Hei,eipä ihme, kirjoitat upeasti! Olet rohkea ja rehellinen, todellinen inspiraation lähde. Olet kannustanut minua lopettamaan laihduttamisen, syömään riittävästi ja terveellisesti sekä innostumaan enemmän kuntosalitreenistä. Kiitos, jäin vakilukijaksi! :)

msbottom (Ei varmistettu)

Oot ihan huippu ja rehellinen, juurikin siksi kävijöitä!

Niklas (Ei varmistettu)

Mielenkiintoinen ja kiva blogi sulla Elisa! täytyy seuraa jatkossakin sun juttuja täällä :)

Kommentoi