Suussa sulavat kanarullat
Hyvää huomenta!
Tänään olisi vuorossa taas pitkästä aikaa vähän ruokajuttuja. Näin tämän reseptin Si Moda blogissa ja minun oli pakko kokeilla sitä. Tein rullat oikeastaan ihan reseptin mukaan, paitsi en käyttänyt marinoituja kanoja. Suolasin ne vain ja laitoin päälle timjamia.
Kauppalistalle:
- ohuita kanafileitä
- parmankinkkua
- valkosipulituorejuustoa
- kirsikkatomaatteja
- hammas-/cocktailtikkuja
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Mausta kanat mielesi mukaan, tai ainakin suolaa ne.Levitä kananfileille kerros tuorejuustoa, leikatut kirsikkatomaatit sekä 2 siivua parmankinkkua.Kääri rullat ja kiinnitä parilla cocktailtikulla. Pirskottele päälle hiukan oliiviöljyä ja laita uuniin. Ohjeessa kehotettiin pitämään 15- 20 min., mutta omat kanani olivat sen verran paksuja, että pidin 30 minuuttia.
Tein lisukkeeksi raikkaan salaatin, johon laitoin:
- kirsikkatomaatteja
- oranssia paprikaa
- kurkkua
- avokadoa
- pippuria
Huomasin muuten nyt, että kun salilla on se proteiinijuoma mukana, niin aivot toimii paljon paremmin ruokakaupassa. Eikä se ainakaan vielä tähän mennessä ole sotkenut ruokahaluani. :) Mukavaa viikonloppua kaikille! Huomenna tulossa saliohjelman viimeinen osa: pylly- & jalkatreeni kehityskuvineen!