Täällä olen aamuihminen

DSC_2489.jpg

Iltavirkkuna rakastan tännepäin matkustaessa aikaeroa. Nämä ovat ainoita hetkiä, kun herään ilman kelloa viideltä virkeänä. Uni tulee toki myös aikaisin, mutta siitä ei ole tällä reissulla ollut haittaa. Olemme ottaneet näistä aikaisista aamuista kaiken irti ja käyneet aamukävelyillä. Eilen löysimme tällaisen pitkän siltarakennelman suon päältä. Bongailimme upeita monivärisiä lintuja siellä kävellessä.

Seuraamme täällä nyt vaaleja, ja en olisi todella uskonut että tämä menee näin jännittäväksi. Trump voitti juuri hetki sitten Floridan osavaltion äänet, mitä jännitettiin loppumetreille asti. Se voi olla ratkaisevassa asemassa vaalien lopputuloksen suhteen. Aika epäuskoinen olo tällä hetkellä. Jotenkin niihin Trumpin mahdollisuuksiin ei sitten kuitenkaan halunnut uskoa.

Here I am a morning person, because of the time difference. I’m usually very sleepy in the mornings, so I’ve been loving the early wake ups without the alarm. We’ve been doing mornng walks before the sunrise. Yesterday we found this cool nature route with a lot of beautiful birds. 

DSC_2433.jpgDSC_2491.jpg

DSC_2422.jpg

DSC_2437.jpg

DSC_2459.jpg

DSC_2473.jpg

Pictures: Tomi Taskula

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *