Tähän kaipaan myöhemmin

Keskiviikkona oli juuri sellainen ihana kesäilta, jossa ei oikeastaan tapahtunut mitään kummempaa, mutta joka jätti kuitenkin hymyn huulille. Tuolla ulkona pyöriessä huomaa, kuinka eri kansaa suomalaiset ovat tähän aikaan vuodesta. Suuntasin iltapiknikille Koffin puistoon ja se oli täynnä ihmisiä. Joku oli raahannut sinne ison grillin, josta leijaili ihania pihvin, makkaran ja grillattujen kasvisten tuoksuja. Toiset tekivät pariakrobatiaa ja joogaliikkeitä puun varjossa. Ihmiset lojuivat auringossa hymyt kasvoillaan, eikä tuntunut yhtään arkipäivältä. 

Mekkoni rypistyi puistossa makoilusta, mutta eipä se haittaa. Ilta-auringossa kun kävelin kotiinpäin napit korvilla ja katselin kultaiseksi värjättyjä kattoja mietin, miten musiikkikin jotenkin kuulostaa niin paljon paremmalta tällaisella ilmalla. Askel oli yllättävän kevyt siinä yhden skumppalasillisen jälkeen ja oli juuri sellainen hetki, mihin tietää kaipaavansa joskus marraskuussa. Nyt pitää nauttia siis täysillä. Ihan mieletöntä, että koko kesä on vielä edessä!

I met my friend on Wednedsay and we had picnic in a park. It was one of those perfect summer nights, where nothing special happened, but it was still perfect. I love the fact that the whole summer is still ahead of us. I know that these nights are the ones that I will miss during the cold, dark september evenings. So now it's time to enjoy them with all of my heart! 

Kengät - Adidas, Mekko - R-Collection, Neule - H&M (vanha), Aurinkolasit- Mango

Kommentit

JanikaKooo (Ei varmistettu)

Hei ihania kesäkuvia ja aivan mieletön huulipuna!! mikä merkki ja sävy mahtaa olla kyseessä? täydellinen.

Elisa Lepistö

Kiitos! Se on other storiesin baft pink :)

Kommentoi