Tällä hetkellä

Istun kuistilla koneen kanssa nauttien päivän viimeisistä valon rippeistä. Taivas on värjäytynyt vaaleanpunaiseksi auringon parhaillaan painuessa puiden taakse. Viereisten talojen pihat alkavat olla täynnä joulukoristeita ja ne tuntuvat jotenkin humoristisilta tässä lämpötilassa. Korvanapeissa soi Okke Punt - Wake me up ja on jotenkin ihanan raukea olo. 

Ohi ajaa vanha pariskunta golfkärryillä, joihin on kiedottu jouluvaloja. Naapurit ovat juuri lähdössä ulos ja moikkaavat äänettömästi lasin läpi varsin iloisen näköisinä. Vasta heidän lähdettyä tajuan, että nauravaiset ilmeet saattavat johtua savinaamiosta, jonka olen unohtanut kasvoilleni. 

Vietimme tänään toisen päivän putkeen rannalla ja iho tuntuu kerrankin saaneen aurinkoa. Silmäluomet painavat hiukan normaalia enemmän ja hiuksissa tuoksuu etäisesti suolavedelle edelleen. Kaikki makaavat sohvilla eri puolilla asuntoa ja tuhinasta päätellen ainakin joku on nukahtanut. 

Taidan käyttää tämän rauhallisen hetken hyväkseni ja napata lasin viiniä ja mennä hetkeksi lukemaan kirjaa. Toivottavasti teilläkin on ollut ihanan rauhallinen viikonloppu!

Kommentit

Dora Marie (Ei varmistettu) http://doramarien.blogspot.fi

Sä kirjoitat ihan käsittämättömän kauniisti. Sun tekstiin uppoutuu ja melkein näkee ja kuulee tämänkin naapureiden
tervehdyksen tai tuhinan sohvannurkasta. Näitä on ilo lukea, kiitos <3 ! x Dora Marie

Elisa Lepistö

Voi miten ihana kuulla! Kiitos paljon <3

Kommentoi