Talven paras päivä

Eilen oli kiistatta talven paras päivä. Tänään sydän on niin täynnä kiitollisuutta ja rakkautta, että se meinaa räjähtää. Täytin tosiaan 30-vuotta ja poikaystäväni oli järjestänyt heti aamusta ohjelmaa koko päiväksi itsetekemänsä pakopelin (escape the 20´s) muodossa. RAKASTAN tämänkaltaisia juttuja, joihin on selkeästi nähty vaivaa. Pelin päätteeksi sain valita kahdesta vihjeestä, jotka määrittivät lahjani.

Illalla meille oli varattu pöytä Ateljé finnestä pienelle porukalle ja sitä ennen kävimme drinkeillä Farangissa. Oli aivan ihana ilta ja paikatkin osoittautuivat ihan nappivalinnoiksi. Joten kiitokset vain ystävilleni! <3 Ihania yllätyksiä päivä ja ilta täynnä ja rakkaita ihmisiä saman pöydän ympärillä. Nyt juhlittiin tosi intiimillä porukalla, mutta Tammikuussa on vielä luvassa kunnon bileet, johon saan kaikki rakkaat saman katon alle. En malttaisi millään odottaa! 

Olen tänään ollut sellaisessa rakkauskuplassa, että tuli itku kun sain ystävältäni niin kaunissanaisen syntymäpäiväviestin. Kyllä se niin on, että kaikkein tärkein asia tässä elämässä on ihmissuhteet ja tällaisina hetkinä sitä ihmettelee, miten järjettömän onnekas kaikista tyypeistä omassa elämässä onkaan. Kerroin jo aiemmin varainkeruutapahtumasta, jossa keräsin syntymäpäivälahjoituksina 200 euroa Joulupadalle. Tällä hetkellä potissa on jo 287 euroa, joten sekin on itkettänyt tänään. 

Tein viime viikonlopun töitä, jotta olen saanut ottaa synttäriviikon iisimmin. Tänään olen lähinnä ihaillut synttärikimppuja, lukenut ystävieni antamaa upeaa Alexander McQueenin kirjaa, tehnyt lasagnea ja katsonut Tyttö sinä olet tähti -elokuvaa. Illaksi ostin vihanneksia ja dippejä ja aion katsoa vielä uuden elokuvan, kunhan poikaystävä tulee töistä kotiin.

IHANAA KESKIVIIKKOA KAIKILLE! <3

Kommentit

emmms (Ei varmistettu)

Onnea synttäreiden johdosta! Kiva kuulla, että et et kärsi ikäkriisistä. Pelkään, että itsellä saattaa tulla vähän kriisi kun parin vuoden päästä siirryn 30 paremmalle puolelle niin kiva kuulla näitä selviytymistarinoita. :D

Kuulostaa myös ihan superilta toi pakopeli! Täytyy alkaa vihjailla omalle poikaystävälle, että tykkäisin tollaisesta kun omat kolmekymppiset koittaa.

Elisa Lepistö

Hahah, ei siinä oo mitään jännitettävää! Hyvältä tuntuu olla 30 :) ja joo, vihjailu kannattaa aloittaa ajoissa :D

Ainojee (Ei varmistettu)

Ihana päivä! hurjasti onnea kolmekymppisten johdosta

Elisa Lepistö

Kiitos paljon Aino! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Paljon onnea Elisa! <3 Onko oikeasti mikään tärkeämpää kuin aloittaa uusi vuosikymmen tietäen että on noin ihania ja rakkaita ihmisiä ympärillä? Tuskinpa. :)

Elisa Lepistö

Kiitos Saranda! Ja sanopa muuta, eipä parempaa voi toivoa <3333

Kommentoi