Tänään, 2014, 2015, 2016

Blogissa on se hyvä puoli, että voi mennä kurkkimaan arkistoista, että oliko viime vuonna tähän aikaan oikeasti niin paljon parempi ilma? No olihan se. Päätin arkistoja selattuani tekemään tällaisen throwback-postauksen edellisten vuosien toukokuihin. 

Tänä päivänä kolme vuotta sitten olin Meksikossa Guanajuato-nimisessä paikassa.

Se on edelleen mielestäni yksi kauneimpia kaupunkeja, missä olen käynyt. Värikkäitä taloja, vähän turisteja ja vuorten taakse laskeva aurinko. 

Vuonna 2015 oli kirsikankukat täydessä loistossaan. 

Olimme viettämässä brunssia tyttöjen kesken ystäväni luona, joka nykyään asuu New Yorkissa. Ihastuin itsepuristettuihin mehuihin ja aloin googlailla eri mehulinkoja heti kotiin päästyäni. 

Viime vuonna olin juuri tullut monien kuukausien reissulta takaisin Suomeen. Säät olivat täydellisiä päivä toisensa jälkeen. Kävimme Annikan kanssa kuvailemassa asut ja istahdimme sen jälkeen terassille viinille.

Illalla matkustin poikaystävän kanssa ystäväpariskunnan luokse grillaamaan ja syömään ulkona!

Tänään, 2017, tein aamupalan sänkyyn ja herkuttelin jäätelöllä. Aurinko paistaa taas, vaikka lämpötila eroaakin aikalailla edellisistä vuosista. Fiilis on kuitenkin ihan loistava ja illalla meillä on luvassa vielä pienet kekkerit. Nyt taidankin lähteä kauppaan hakemaan vähän naposteltavaa juhlia varten. Ihanaa viikonloppua!

 

Kommentoi