Tänään

DSC_4895.jpg

Kävelen toimistolle ensimmäistä kertaa moneen viikkoon. Ilahdun, kun huomaan suoraan työpaikan eteen ilmestyneen kaupunkipyöräpisteen. Aurinko lämmittää kasvoilla ja avaan talvitakin napit auki. Päätän, että tänään voi talvitakit ja kengät vihdoin viedä kellariin. Ohi ajaa auto, jonka etupenkillä istuu koira työntäen päänsä ulos aukinaisesta ikkunasta. En tiedä kumpi on iloisempi, minä vai tuo koira. 

Avaan toimiston oven ja paikka näyttää ihan erilaiselta kuin normaalisti. Aurinko tulvii suurista ikkunoista, joiden sälekaihtimet on kiskottu ylös. Istahdan paikalleni ja alan käymään sähköpostitulvaa läpi. Spotify pauhaa täysillä ja jokainen kappale kuulostaa kesältä. Viereisissä toimistoissa on iloinen energia ja monet pitävät poikkeuksellisesti oviaan auki. 

Raksin to do -listaltani pois asioita samalla kun tanssahtelen tuolillani. Yhtäkkiä lista on tyhjä ja päätän energianpuuskissani alkaa siivota työpistettä. Jokin tuossa valossa saa kaiken ikävänkin tuntumaan mukavalta puuhastelulta. 

Rekisteröidyn kaupunkipyörän käyttäjäksi ja nappaan fillarin toimiston edestä alle. Törmään samalla ystävääni ja päädyn taluttamaan pyörää koko matkan. Kävelemme kallion läpi ja terassit ovat täynnä hyväntuulisia ihmisiä. Edes humalaisten huutelu ei häiritse, sillä hekin ovat iloisia ja huutelevat hyvää kesää. 

Illan suunnitelmissa on vielä sauna, kasvonaamio, jotain hyvää ruokaa ja ehkä muutama erä Yatzya.

Arki on maailman parasta!

DSC_4898.jpg

DSC_4878.jpg

DSC_4904.jpg

Pants – Tommy x Gigi, Shoes – &Other Stories, Bag – The Kooples, Shirt – Gina Tricot, Jacket – Borrowed from a friend

Pictures: Oona Amanda / edit: me

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *