Täytetyt vuohenjuustopinaattikanat

Teimme alkuviikosta täytettyjä kananrintoja uunikasvisten kera. Tarkoituksena oli alunperin laittaa fetaa, pinaattia, kirsikkatomaattia ja valkosipulia, mutta meillä oli yhdestä vuohenjuustosta jämät jäljellä ja käytimmekin sen fetan sijasta.

 

Ohje: laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Sulata puolikas pakastepussi pinaattia. Silppua sulaneen pinaatin joukkoon  7-10 kirsikka/miniluumutomaattia, 2 valkosipulin kynttä,  ja 1/3 vuohenjuustosta. Leikkaa kananrintoihin taskut ja täytä taskut pinaattiseoksella. Laita taskut kiinni cocktailtikuilla ja nosta kanat uuniin. 

 

Samalla voi halutessaan kypsentää uunikasvikset. Kanat vaativat noin puoli tuntia. Niiden poistamisen jälkeen asteet voi nostaa yli 200 ja pitää kasviksia vielä hetken kuumemmassa lämpötilassa. 

 

Nauti esimerkiksi vihreän salaatin kera. Meillä oli avokadoa ja keitettyä kananmunaa.

 

Kivaa viikonlopun odotusta!:)

Kommentit

Jennu (Ei varmistettu)

Näyttää herkulliseslta! Nämä reseptit ovat aivan parhautta, kiitos! :-)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiva kuulla että tykkäät:)

Laura (Ei varmistettu)

Kokeiltiin tossa viikonloppuna tätä reseptiä hieman varioiden; tehtiin samantapainen tuosta täytteestä, mutta koska oli kanafilee oli kovin pieniä, laitettiin täyte vuuassa olleiden kanojen päälle ja täytyy myöntää, että todella hyvää tuli! Kiitos hyvästä reseptistä!

Laura (Ei varmistettu)

Kiitos erittäin maukkaasta reseptistä! Kokeiltiin hieman varioiden tossa viikonloppuna ja todella hyvää tuli!

Ali (Ei varmistettu)

Käytitkö tuossa ihan rintaleikkeitä vai ohutleikkeitä? mietin tuota paistoaikaa nimittäin.. Ja kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista, miun suosikkiblogi:)

Elisa (Ei varmistettu)

Ihan rintaleikkeitä :) Voi vaikka vähän avata sitä ja katsoa onko kypsää!

Kommentoi