Tegenungan waterfall

Päätimme pyörähtää Saran kanssa Ubudin reissun yhteydessä Tegenungan vesiputouksella. Paikka oli siitä kiva, että autolla pääsi todella lähelle, eikä tarvinnut patikoida pitkin vuoren rinteitä helteessä. Parkkikselta täytyi vain laskeutua pitkät portaat ja nämä näkymät aukesivat edessä. Vesiputous oli vielä tähän aikaan hyvässä kunnossa, sillä sadekausi ei ole vielä kunnolla päällä. Kuitenkin myöhemmin vesi tulee keltaiseksi, eikä paikka ole enää näin visuaalinen. 

Vesiputouksia on Balilla useampia, mutta muissa en ole käynyt. Tämä oli kuitenkin sijainniltaan sen verran näppärä, että sen sai ujutettua hyvin Ubud-päivän agendaan. Paikalla on pienehkö sisäänpääsymaksu, jonka tarkkaa euromäärää en nyt kuollaksenikaan muista. Olimme itse paikalla aamupäivästä, jolloin saimme olla aika rauhassa, eikä turisteja juuri ollut. Keskipäivällä porukkaa alkoi selkeästi valua enemmän paikalle, joten mikäli haluaa privaatimman kokemuksen, suosittelen suuntaamaan mestoille heti aamusta. 

Ylhäältä olisi päässyt patikoimaan vielä vähän syrjäisemmillekin alueille, mutta me jätimme ne nyt väliin tällä kertaa sillä halusimme ehtiä näkemään vielä riisipellot. Melko huikeat näkymät oli kuitenkin, ja vesiputouksen hempeä sumu viilensi ihanasti paahteen keskellä!

 

Kommentit

Written by Pirita (Ei varmistettu) http://www.writtenbypirita.com

Moi Elisa!

Ihania kuvia! Näistä sun Bali-postauksista huokuu tosi hyvä fiilis! :)

Elisa Lepistö

Ihana kuulla! :) kiitos paljon!

Kommentoi