Tekniikkanörtti

On jotenkin paradoksaalista, etten pidä vaatteiden shoppailusta, vaikka vaatteet kyllä kiinnostaa. Koko termi saa jotenkin naaman vääntymään vinoon. Tungos vaatekaupoissa, vaatteiden sovittaminen tai tietyn asian metsästäminen ympäri kaupunkia ei ole sitä, mihin mielelläni aikaani käytän. Sen sijaan yksi kauppa, jonne menen aina mielelläni, on elektroniikkakauppa! 

Eilen poikaystävä oli menossa ostamaan uutta kameraa verkkokaupasta, joten lyöttäydyin innoissani seuraan. Rakastan kävellä siellä ympäriinsä ihailemassa uutta teknologiaa, vaikkei mitään ostaisikaan. Ainoa paha tässä mieltymyksessä on se, että näistä vierailuista usein syntyy uusia tarpeita. 

Verkkokaupan katto on myös fantastinen kuvaamiseen.  Päällä oli kirppiskassista pelastettu villapaita, jonka olen alunperin itsekin ostanut kirpputorilta huikealla 1 euron hinnalla.

Olen muuten sunnuntaina bassline-festivaalin jälkimainingeissa Valkoisessa salissa myymässä omia vaatteita, muutamat kengät ja laukut blogikirppiksellä. Tarjoilla on myös aamupalaa ja dj vastaamassa hyvästä boogiesta. Tilaisuus on maksuton, alkaa klo 12 ja kestää neljään tai niin pitkään kuin tavaraa riittää! Tervetuloa!

I went camera shopping the other day (my favourite thing) in this huge knit that I found from the flea market few years ago. I love the autumn because of the bare legs & warm knit combos. 

Outfit - Flea Market 

Pictures: Tomi Taskula

Kommentit

Noi lasit näyttää superhyviltä, mistä ne on? :)

Elisa Lepistö

Ne on mun poikaystävän rillit. Muistaakseni jopa ihan Specsaversin omaa mallistoa, sellasta melko edullistakin vielä! :)

Kriselda
Kriselda

Wowwaweewa! Ihana look + kuvat!

Elisa Lepistö

Kiitos Krisuli! <3

M.
Avec Mari

Upeet lasit! Olen etsinyt juuri samantyylisiä, mistä ne ovat? <3

Elisa Lepistö

Heiips! Ne taitaa olla Specsaversin omaa mallistoa, jos en ihan väärin muista! :)

Ilona Löyttyniemi (Ei varmistettu)

Aivan ihania kuvia Elisa! Ja tosi kivat silmälasit:)

Elisa Lepistö

Kummastakin lähtee kiitos poikaystävälle :) <3

Kommentoi