Teknokoulua ja kesä-Hesaa

elisa-jenni1.jpg

Voihan kesä-Hesa! Kaikenlaista kivaa on taas ollut ja yhtälailla niitä kivoja juttuja riittää näköpiirissä myös lähiviikkoina. 

Ensi viikolla onkin vuorossa Taste of Helsinki, jonne menen tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Kaikki siellä käyneet ystäväni ovat hehkuttaneet tapahtumaa sellaisin ylistyssanoin, että on pakko päästä nyt itse katsomaan mistä on kysymys. Ihan tulee jo vesi kielelle, kun mietin mitä uusia makuelämyksiä pääsee kokemaan.

Hulinat eivät jää suinkaan vain Taste of Helsinkiin, vaan ensi viikonloppuna on myös Sideways-festari, jonne menen myös ensikertalaisena. Olen siitäkin hurjan innoissani. Perjantain liput taitavat olla jo loppuunmyytyjä, mutta lauantaille saa vielä. Ihanaa kun täällä tapahtuu paljon, aukeaa uusia paikkoja ja järjestetään uusia festareita.

Kuulin vasta pari viikkoa sitten heinäkuun alussa Teurastamolla järjestettävästä elektronisen musiikin Visio-festarista. Oma musiikkimakuni on aina ollut todella laaja, mutta elektronisen musiikin kanssa olen ollut vähän hitaammin lämpeävää sorttia. Nyt tänä kesänä olen kuitenkin alkanut fiilistelemään vihdoin myös sitä. Nappasin Jennistä itselleni tekno-opettajan ja veikkaan että bailaan heinäkuun alussa jo ihan uskottavasti näitä biisejä. Hintakin on kahden päivän lipulle vain 85 €, joka on mielestäni ilahduttavan kohtuullinen. 

Kuvituksena on tämän näistä tämän viikon hulinoista räpsyjä. Keskiviikkona olimme Zalandon järjestämällä illallisella ja eilen kiersimme pienellä porukalla Foodoran Good Food Tourin kanssa kolme ravintolaa: Domo, Koto ja Hoshito. On siis tullut syötyä todella hyvin lähiaikoina, mutta mikäpä sen parempaa.

On ollut niin hauskaa lähiaikoina, että tuntuu että päällä on jatkuva kestohymy. Ja suurin syy siihen ovat nämä kaikki ihanat tyypit, joita elämääni on lähiaikoina tupsahtanut. On tullut naurettua kyyneleet silmissä ja toisaalta taas puitu vaikeitakin asioita. Ihan mahtavaa, kuinka voi vielä aikuisiällä löytää uusia ystäviä. Ja parasta tässä on se, että saa vielä tehdä töitä näiden mahtavien tyyppien kanssa. 

Nyt ajattelin kuitenkin pitää hemmotteluillan, tehdä jotain pientä purtavaa ja katsoa jonkun hyvän elokuvan, jotta huomenna jaksaa sitten taas riehua. Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

DSC_0755.jpg

DSC_0753.jpg

DSC_0757.jpg

DSC_0751-2.jpg

DSC_0754.jpg

DSC_0915.jpg

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *