TERKKUJA TONTULTA!

Onnistuin jotenkin tänä vuonna väistämään joulustressin melko hyvin. Kaikki lahjat tuli hankittua yhdessä päivässä, joka on henkilökohtainen ennätykseni. Kaiken A ja O on mielestäni hyvä suunnittelu. Kun tekee taustatyön tarkkaan ja miettii, mitä ostaa ja mistä sen saa, ei ostosten tekeminen ole yhtään niin tuskaista kuin silloin kun lähtee päämäärättömänä jouluruuhkakaaokseen hikoilemaan. 

Päätin tehdä tällaisen pienen kollaasin vielä niille, joita paketit vielä stressaa. Tuntuu että omassa lähipiirissä on paljon sellaisia, joilla on jo kaikkea mahdollista. Silloin lahjan keksiminen voi olla vaikeaa. Ehdottelinkin jo aiemmin sellaisia lahjoja, jotka eivät ole materiaa. Jos kuitenkin haluaa jotain konkreettista, tässä pari ehdotusta. 

Itse ainakin mielelläni ostan lahjaksi jotain käyttötavaraa, mikä on esimerkiksi vähän kalliimpaa kuin mitä itselleen tulisi ostettua. Esimerkiksi joku kaunis kynttilä, ihana suihkugeeli tai saippua tai uusia herkkuja. Yksi tuote joka jokaiselta pitäisi löytä on Elizabeth Ardenin 8 hour cream. Pientä luksusta arkeen.

Suihkugeeli

Saippua

Kynttilä

Herkkulahja

8 hour Cream

Urheiluhullulle tai elämäntapamuutosta suunnitteleville hyviä vaihtoehtoja on tietysti treenivaatteet. Mikä sen parempi tsemppi uuden vuoden alkuun kun piristävät uudet kuteet. Sporttityypille voi tulla tarpeeseen myös Foamroller! 

Tennarit

Trikoot

Foamroller

Viimeisenä vinkkinä tietysti liput ja lahjakortit erilaisiin tilanteisiin. Ensi kesän Flow-lippu musadiggarille, teatteri-,ooppera-,baletti- tai musikaaliliput kulttuurityypille tai rentouttava kylpylälahjakortti hänelle, joka ei aina muista hemmotella itseään. Esimerkiksi täältä voi käydä tutkailemassa oikeanlaista tapahtumaa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *