Terkut Barcelonasta

 

Nopeat terveiset Barcelonassa! Kaupunki on aivan mieletön. Ruoka on erinomaista ja lämmintä riittää. Onko teillä jotain must see vinkkejä tänne?

Kommentit

Johanna Jämsén (Ei varmistettu)

Barcelonan eläintarha oli todella kiva kokemus :) Eläimet näki todella läheltä ja tarha on iso - käveltävää riitti lämpimäksi päiväksi. Peittoa Korkeasaaren 6-0 :)

sofi (Ei varmistettu)

Kannattaa käydä garciassa! Siellä on turvallisempaa kuin keskustassa, se on suloinen ja söpö pieni paikka, ihanine pikkukatuineen, pikkukahviloineen ja paljon kaikkia kivoja aukioita! :)

Laura (Ei varmistettu)

Sagrada Familia kirkko on upea ilmestys, täynnä turisteja, mutta mielettömän hieno! :) Gaudin puisto myöskin kaunis.

Barcelonassa riittää katseltavaa ja ihmeteltävää todella paljon, vuokrattiin siellä viime kesänä pyörät ja seikkailtiin ympäriinsä, näki paikkoja paljon ja nopeasti liikkumaan!

Pihla (Ei varmistettu)

Aahh Barcelona on niin ihana!! Parc Güell kannattaa nähdä, se on itsessään niin tosikiva ja sieltä on ihan mahtavat näkymät kaupunkiin. Se Barcelonan vanhankaupungin osa on kans tosi kiva ja täynnä ihania pikkukauppoja ja kahviloita. Jos tykkää meksikolaisesta ruuasta niin Rosa Negra Via Laietanalla on ihan ykköspaikka ja siellä kannattaa kans ostaa vadelmamojitot ruokaa odotellessa! :D ja jonnekin tapas paikkaan kannattaa mennä. Vitsi kun en muista, oltiin kahdessa ihan ylihyvässä paikassa... Mut eiköhän sieltä jotai löydy :)

Elina (Ei varmistettu)

http://www.barcelona-tourist-guide.com/en/albums-en/magic-fountains-mont...
ja vielä tripadvisorissa
http://www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g187497-d501696-Reviews-Mag...
Blogisi (ja etenkin reseptisi) on niin piristävä että haluan vinkata sulle vastavuoroisesti tämän, oli mahtava kokemus. Ilta pimenee, musiikki soi ja suihkulähde on uskomattoman kaunis. Ilmainen ja helppo löytää, suosittelen. :) Hauskaa lomaa!

Jonna (Ei varmistettu)

Montjuick! Väri,calo, musiikki show suihkulähteellä torstaista sunnutaihin ilta-aikaan ! Ja mahtava tapa liikkua on skootteri, että jos yhtään uskaltaa niin vuokraamaan vaan ;)

http://kotinionbcn.blogspot.fi/

Pikku Ruu (Ei varmistettu)

Oi, just alku kesästä siellä oltiin! Aivan mieletön kaupunki! Kannattaa käydä katsomassa Montjuïc’in valo ja vesi show, oli tosi kaunis ja sit voin suositella sellasta ravintolaa kun Cera23, oli tosi viihtyisä ja mieletöntä ruokaa! :)

Kommentoi