Terkut Köpiksestä!

DSC_9874.jpg

Lähdin tänään aamulla viettämään pidennettyä viikonloppua ystävien kanssa Tanskaan. Köpiksessä on Distortion-festari, johon olen halunnut jo useampana vuonna osallistua. Nyt kun kaveriporukkamme on levällään monessa eri maassa, oli loistava tilaisuus koota kaikki tänne. Tällä hetkellä odottelen, että täällä asuva ystäväni pääsee töistä ja illalla loput porukasta lentää tänne. Kohta näemme ensimmäisen kerran Nycin jälkeen, ja siitä on kohta puoli vuotta!

Olin osannut varautua lämpimiin ilmoihin, mutta tämä helle on jotain ihan käsittämätöntä! Huomaan myös, kuinka nopeasti olen taas suomalaistunut. Olen nimittäin kahta henkilöä jo epäillyt väärin perustein humalaisiksi, kun he ovat lähestyneet minua. Sillä kuka muuten räppäisi metroasemalla iloisesti yksinään tai alkaisi muuten vain rupattelemaan keskellä katua? Sen lisäksi, että olin unohtanut jo kuinka kaunis Kööpenhamina on kesällä, olin myös unohtanut kuinka kauniita ihmiset täällä ovat. 

Nyt taidan kuitenkin laittaa koneen kiinni, heittää tavarat ystävän toimistille ja lähteä kipaisemaan parissa liikkeessä. Ihanaa kesäkuun ensimmäistä!

Greetings from Copenhagen! I’m spending the rest of the week here with my friends, enjoying the great danish weather and Distortion festival. I flew here this morning and now I´m having a lunch by myself as I wait my friend to arrive. Maybe I’ll do some shopping before they come 🙂 

DSC_9876.jpgDSC_9878.jpg

DSC_9880.jpg

DSC_9881.jpg

DSC_9886.jpg

DSC_9888.jpg

DSC_9891.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *